Cum a început povestea de dragoste dintre Augusta Lazarov și Andreas Petrescu. A fost ciondăneală la prima vedere!

Publicat pe

Când s-au cunoscut, nici unul dintre ei nu a crezut că mai tărziu se vor căsători pentru că nu a fost dragoste la prima vedere, ci o ciondăneală. Augusta Lazarov era deja o vedetă, care avea scaunul ei rezervat, la spectacole, iar Andreas Petrescu un actor ce încerca să-și facă un nume.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Augusta Lazarov, fosta soție a regretatului om de televiziune Valeriu Lazarov, nu și-a imaginat o secundă că Andreas Petrescu va deveni bărbatul care o va face să creadă, din nou, în dragoste. Actorul a povestit, recent, cum a început povestea lor de dragoste.

Augusta Lazarov l-a cunoscut pe Andreas Petrescu la cinci ani de la moartea celebrului om de televiziune, Valeriu Lazarov. Prima întâlnire s-a consumat într-o sală de teatru.

'Eram la teatru și jucam prima piesă pe care am scris-o, „Mă mult la mama'. Am scris-o la 33 de ani și nu am știut că asta îmi va aduce un alt viitor, o meserie nouă, o familie și succesul. Și pe 7 ianuarie 2014 o jucam la Green Hours. Și m-am așezat înainte de piesă pe un scaun ca să 'văd' piesa în mintea mea cum se va derula. Și, cum stăteam așa, aud vocea colegului meu, Gabriel Fătu care îmi spune „acesta este locul Augustei Lazarov'.

Iar eu, pentru că eram foate concentrat și ușor irascibil, am zis, „ei, o fi și vreo prințesă Augusta Lazarov, ca să aibă scaunul ei…'. Numai că ea era în spatele meu și a spus, „nu-i nimic, pot sta și în altă parte'. M-am simțit prost, în fine, a stat de vorbă cu mine un minut timp în care nu i-am văzut decât ochii care îi străluceau în întuneric', a povestit Andreas Petrescu pentru cristinastanciulescu.ro.

Cum a început povestea de dragoste dintre Augusta Lazarov și Andreas Petrescu. A fost ciondăneală la prima vedere!Cum a început povestea de dragoste dintre Augusta Lazarov și Andreas Petrescu. A fost ciondăneală la prima vedere!

„Avea impresia că sunt un bărbat superficial și arogant”

Andreas povește că în acel moment al primei loc întâlniri s-a simțit foarte prost, dar impresia ei de final a schimbat totul.

„M-am simțit foarte prost. M-am ridicat, am dat mâna. Nu ne cunoșteam personal, dar eu o văzusem la televizor. Ea văzuse niște emisiuni. Ne știam de la televizor. Mi-a spus ulterior că avea impresia că sunt un bărbat superficial și arogant. A văzut spectacolul, după care mi-a zis că și-a schimbat cu totul părerea despre mine și am făcut rost de numărul ei de telefon!”, scria libertatea.ro acum ceva timp.

Andreas Petrescu a povestit și ce s-a întâmplat după spectacolul la care a cunoscut-o pe Augusta Lazarov. Aceasta i-a spșus lui Andreas că este un scriitor de umor mult mai bun decât actor.

Citeste si: Corina Chiriac era în dizgrația Elenei Ceaușescu, din cauza rochiilor sexy. Artista avea cele mai frumoase picioare din țară!

'Dar Augusta în seara aceea, la plecare, mi-a spus „ești un actor bun, dar ești mult mai bun scriitor de umor decât actor'. Nu m-am bucurat, m-am simțit jignit, că meseria mea era de actor, nu de scriitor, în fond scrisesem o singură piesă. Dar nu am zis nimic, i-am luat numărul de telefon și i-am trimis apoi un mesaj: cum se scrie 'aș vrea să te mai văd?' Și mi-a răspuns „exact așa cum ai scris, numai că semnul întrebării e în afara ghilimelelor', a dezvăluit el.

Andreas Petrescu se declară un bărbat fericit și implinit alături de Augusta Lazarov.

'Suntem de 7 ani împreună și mi se pare fantastic că am găsit ceea ce visam, adică un partener, un om cu care nu mă cert niciodată și un om care nu-mi spune ce am de făcut. Cu Augusta mă simt relaxat, nu mă tem să spun ce gândesc, nu mă tem să glumesc', a încheiat acesta.

Citeste si: Augusta Lazarov a plecat de la Antena 1 la TVR. Cu ce se va ocupa acum

În prezent, cei doi au un băiețel pe nume Luca și sunt foarte fericiți împreună.

„Ochii, prima oară pentru că i-am văzut în întuneric și avea privirea albastră care pentru unii e foarte dură, dar pentru mine este cea mai caldă din lume. Asta m-a atras prima dat. După care m-au atras mai multe lucruri. Felul ei de-a fi. Este o femeie extrem de inteligentă, foarte frumoasă, blândă și cu o capacitate fabuloasă de-a împărți viața cu altcineva. Eu n-am știut că ea poate împărți așa viața cu un om. Vă jur, nu e nicio declarație de dragoste, îți spun cu toată sinceritatea e cea mai bună soție pe care o puteam găsi pe pământul acesta', spune Andreas.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter