Cum a reacționat Ionuț Dolănescu după ce fratele lui, Dragoș, a scos la vânzare casa moștenită de la tatăl lor: "Caracter nul"

Publicat pe

Dragoș Dolănescu a decis să vândă casa de la Sinaia pe care a primit-o moștenire de la tatăl său, Ion Dolănescu. Acesta susține că nu are ce face cu acea casă, având în vedere că locuiește în Costa Rica și cere jumătate de milion de euro pe ea. Ionuț Dolănescu a avut o primă reacție legată de decizia fratelui său.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Relația dintre Ionuț și Dragoș Dolănescu a fost iremediabil deteriorată de moartea tatălui lor. Au urmat ani întregi de procese și certuri din cauza moștenirii, iar în cele din urmă au reușit să-și împartă averea. Dragoș a primit, în 2017, casa de vacanță de la Sinaia, pe care a decis, în urmă cu câteva luni, să o vândă.

Cum a reacționat Ionuț Dolănescu după ce fratele lui, Dragoș, a scos la vânzare casa moștenită de la tatăl lor: "Caracter nul"Cum a reacționat Ionuț Dolănescu după ce fratele lui, Dragoș, a scos la vânzare casa moștenită de la tatăl lor: "Caracter nul"

'Nu pot păstra vila din Sinaia, este degradată, mi-ar trebui în jur de 100.000 de euro ca să o aranjez, nu am acești bani, așa că am scos-o la vânzare în urmă cu 6 luni. Deja am persoane interesate', a declarat Dragoș Dolănescu.

Dragoș Dolănescu a povestit că un român stabilit în America a rămas suprins de conacul cu 15 camere și grădină și vrea să-l cumpere.

Ionuț Dolănescu a avut o primă reacție de decizia fratelui său de a înstrăina o parte din averea tatălui lor.

„Răzbiul dintre noi s-a încheiat. Averea s-a împărțit în mod egal și legal. Asta nu schimbă cu nimic relațiile între noi. Caracterul lui vizavi de mine, cel pe care l-a târăt prin tribunale mai bine de opt ani de zile, caracterul lui este nul pentru mine', a declarat Ionuț Dolănescu la Antena Stars.

Ionuț Dolănescu a subliniat că fratele lui ar trebui să-i arate mai mult respect, având în vedere că e fratele mai mic. Totodată, a bătut un apropo la faptul că Dragoș nu și-ar fi câștigat dreptul de avea casa tatălui lor.

„Nu sunt supărat pe nimeni, nu am nimic de împărțit cu nimeni. Ar trebui ca Dragoș să aibă mai mult respect față de mine care sunt fratele mai mare. Am și plătit o sumă usturătoare de 100.000 de euro. Eu mi-am plătit dreptul de a sta în casa părinților', a mai spus artistul.

Citește și: Narcisa Birjaru, după ce a câștigat Chefi la cuțite:„Mă mândresc cu etnia mea

Citește și: Anamaria Prodan, despre partaj, după ce Reghe a declarat că divorțează:„O să-i las lui…

Citește și: Cum arăta Gabriela Cristea la începutul carierei!Era șatenă și avea părul foarte scurt

Ce vrea să facă Dragoș cu banii de pe casa de la Sinaia

Deși în Costa Rica locuiește cu chirie, acesta nu are de gând investească banii pentru el, ci pentru copiii lui. Dragoș Dolănescu a decis că din suma pe care o va primi de pe vila tatălui său, o să cumpere case celor trei copii ai săi, potrivit Spynews.ro.

Dragoș Dolănescu își dorește ca fiecare copil al său să aibă amintire de la iubitul lor bunic o casă. În trecut, acesta a atras atenția după ce și-a donat salariul pentru a-i ajuta pe ci cu posibilități reduse.

'Am decis ca, timp de câteva luni, să-mi donez jumătate din salariu. Prin urmare, din cei 3.000 de dolari, cumpăr fasole şi orez, mâncarea de bază a celor din Costa Rica. Tot eu transport marfa, cam 400 km, conduc o maşină închiriată, un fel de dubiţă. Ajut şi la descărcat, am cărat pe umăr peste o tonă de mâncare. Sunt deputat şi e un gest firesc, nu trebuie să fiu lăudat, aşa cum au făcut ziariştii costaricani. Din păcate, colegii mei politicieni nu mi-au urmat exemplul, deşi i-am rugat. În Costa Rica sunt în jur de 800 de cazuri de coronavirus şi au murit şase persoane, iar în urma restricţiilor avem un milion de şomeri. Ei ce mănâncă? Trebuie ajutaţi, nu au ce le pune copiilor pe masă!', spunea Dragoș Dolănescu pentru Click! anul trecut.

Dragoș nu se ferește de greutatea muncii sale, mai ales că pe timpul studenției a lucrat din greu pentru a-și câștiga proprii bani.

'Sunt obişnuit din 1998-2004, anii studenţiei, la munca de jos. Tatăl meu, Ion Dolănescu, nu mă ajuta cu bani, aşa că am muncit pe şantier, atât în România, cât şi în America, unde câştigam în jur de 60 de dolari pe zi. Îi strângeam ca să pot supravieţui iarna, la cursuri', a mai declarat acesta.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter