Cum a reușit Claudia Pavel să se mențină în formă după ce a născut

Publicat pe

Claudia Pavel are un băiețel de doi ani, dar arată senzațional. Pare o puștoaică, e mereu suplă și frumoasă, iar sarcina nu a lăsat deloc urme pe trupul ei. Vedeta a dezvăluit cum a reușit să se mențină mereu în formă.

Claudia Pavel

Cream nu apelează la cine știe ce truc, la diete complicate sau la proceduri scumpe. Vedeta spune că își menține silueta prin sport și că are grijă ce mănâncă.

 

„Fac sport, înot, merg cu copilul meu la piscină. La sală încerc să merg des. Micul dejun e preferatul meu”, a declarat Cream, marţi, în emisiunea „Star Matinal” de la Antena Stars.

Claudia Pavel

În iunie anul acesta, Claudia Pavel a lansat primul ei single, după cinci ani de pauză. Piesa, intitulată 'Sună-mă', se bucură deja de succes în rândul tinerilor.

 

Claudia Pavel a surprins plăcut și miile de oameni prezenţi în publicul de la UNTOLD – cel mai mare festival de muzică electro şi trance din estul Europei, atunci când a urcat pe scenă alături de Fatman Scoop!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter