Cum a slăbit Teo Trandafir peste 60 de kilograme. DIETA care i-a schimbat complet viața

Publicat pe

Teo Trandafir a slăbit peste 60 de kilograme și este complet schimbată față de de cum arăta în urmă cu 25 ani, când s-a lansat în televiziune. Dieta care i-a schimbat viața este, de fapt, un stil de viață sănătos, care cuprinde porții mici de hrană săracă în calorii și mișcare și nu o cură de slăbire anume.

Cum a slăbit Teo Trandafir peste 60 de kilograme. DIETA care i-a schimbat complet viațaCum a slăbit Teo Trandafir peste 60 de kilograme. DIETA care i-a schimbat complet viața

În 2011, Teo Trandafir a fost la un pas de moarte, din cauza unei pancreatite grave. A fost operată de două ori și doar printr-o minune trăiește astăzi. Doi ani mai târziu, după ce s-a recuperat complet, vedeta TV a fost supusa unei interventii de micșorare a stomacului. În doar un an de la acestă operație, respectiv 2014, Teo deja impresiona printr-o transformare spectaculoasă a siluetei.

Teo nu a vorbit niciodată, cu subiect şi predicat, despre o dietă anume, ci a promovat un stil de viaţă sănătos, în care fiecare masă să cuprindă porţii mici, dar şi mişcare, indiferent despre ce tip de sport ar fi vorba. Mişcare să fie! Că este vorba despre plimbări în parc, dans, alergare sau fitness, orice sport este mai bun decât nici un sport.  Fac ce pot. Fac şi sport. La sală, în parc. Cum se nimereşte, în funcţie de timp', a declarat Teo, în urmă cu câţiva ani.

Nu ţine o dietă strictă, dar mănâncă rar şi puţin!

Cât despre alimentaţie, Teo recunoaşte că nu este un exemplu în acest sens pentru că nu mănâncă la timp şi nu întotdeauna ceea ce trebuie, dar faptul că are un stomac mic o ajută să se sature din porţii foarte mici.

„Eu nu respect orele de masă, pentru că nu am cum. Puţini ştiu că dimineaţă pun în gură doar două feliuţe mici de pâine, iar la prânz o ciorbă o descânt în… două ore! Dimineaţă, mănânc acelaşi lucru, fiindcă mi-e frică să încerc altceva.

Întotdeauna, îmi pun pe farfurie două feliuţe mici, mici de pâine, cu un pic de unt, apoi beau o cafeluţă şi o apișoara şi gata. Pe urmă, ajung la serviciu. Acolo, sistematic îmi iau de la bufet o ciorbă, pe care o consum în două ore, ce mai…o descânt, nu o pot savura dintr-odată, ca oamenii obişnuiţi. După aia, în timpul emisiunii, mai îmi iau pufuleţi dacă mi se face rău de foame.

La final, mai aştept la pomană, poate mă mai cheamă şi pe mine cineva, să mănânc o… jumătate de biscuit!', a mărturisit cu sinceritate Teo Trandafir, pentru wowbiz.ro.

Îți recomandăm să citești și despre dieta care te slăbește după ceas: Crononutritie 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter