Cine a fost primul iubit al Mădălinei Manole. Bărbatul nu avea nicio legătură cu industria muzicală

Publicat pe

Mădălina Manole și-a pus capăt vieții în vara lui 2010, în aceeași zi în care s-a născut, 14 iulie, zguduind o țară întreagă cu dureroasa veste. A ieșit la iveală pe parcurs cine a fost primul ei iubit. Bărbatul era deja căsătorit!

A lăsat în urmă un fiu, Petru Mircea Jr., care nu avea încă un an când artista a decedat. S-au scris mii de știri despre tragicul eveniment, s-au vehiculat numeroase ipoteze, s-au tras atâtea concluzii…Iată că a ieșit la iveală și cine a fost primul ei iubit.

Dragoș Iacobini, fost pilot Tarom, a fost primul iubit al Mădălinei Manole, pe care a cunoscut-o în 1986, când această avea doar 19 ani și era controlor de trafic aerian la Otopeni. Deși pilotul era însurat, nu a ezitat să aibă o relație de doi ani cu Mădălina, pentru care a dorit la un moment dat să-și părăsească soția, scrie Antena 1. 

Imagini pe care nu le-ai mai văzut până acum cu Mădălina Manole și lucruri neștiute despre artistă

În 2002, artista a realizat o ședință foto pentru revista VIVA!, fiind într-o formă de zile mare, atât fizic, cât și ca stare de spirit. Ședința foto, realizată chiar în luna în care, peste opt ani, artista avea să se sinucidă, releva o femeie de 35 de ani îndrăgostită de viață.

 În cadrul materialului, Mădălina a făcut o serie de declarații inedite, povestind cum a ajuns să aibă părul roșcat: ‘Podoaba mea capilară are o poveste interesantă. Aproape în toți anii de școală generală și de liceu am avut părul foarte scurt, o tunsoare băiețească. Abia la terminarea celor 12 clase am ajuns la performanța de a avea două frumoase cozi împletite. Apoi, cât timp am lucrat la Aeroportul Otopeni, o perioadă cam de patru ani, am încercat nenumărate tunsori și culori de păr, de la blond la brunet. Într-un final m-am hotărât la o nunață din gama roșcatului.’
Foto: VIVA!
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter