Trecutul neștiut al Antoniei. Totul despre viața secretă din America: "Făceam ore de canto"

Publicat pe

O poveste pătimașă de dragoste cu intrigi întortocheate, ca într-un scenariu complex al unui film. Deși sunt puțini cei care acordau șanse relației lor, Antonia și Alex Velea au supraviețuit trecerii timpului, consolidându-și iubirea odată cu apariția celor doi băieți.

Drumul spre fericire este adesea anevoios, dar poate tocmai obstacolele sunt cele care au construit, din Antonia și Alex Velea, un cuplu indestructibil. „Am fost supuși unui test al destinului, spun ei… Iar pictorialul de față confirmă deznodământul.

Antonia, ai avut mereu o relație foarte apropiată cu mama ta. Cum îți amintești primii ani ai copilăriei?

Părinții mei și-au creat un stil de viață cât de cât OK pentru mine, să nu simt cumva că îmi lipsește ceva. Ne-am mutat în America pentru asta, să-și refacă viața de la zero, și mi-au oferit tot ceea ce am avut nevoie, dar în primul rând toată iubirea lor. Părinții mei mi-au dat întotdeauna multă afecțiune și încredere, m-au susținut cu muzica, am studiat muzică acolo în America, făceam ore de canto. Și îmi place că am moștenit acest lucru de la ei: să dau iubire mai departe, să ofer familiei mele, acum, că am și eu o familie. Mi se pare că este foarte important să oferi dragoste și afecțiune.

Cum și cât de repede ai reușit să te adaptezi când ai revenit în România?

Mi-a luat puțin mai mult timp, având în vedere că sunt două mentalități total diferite, plus că am crescut acolo și nu aveam niciun prieten aici. Mi-a fost greu să mă adaptez, dar m-am mișcat repede, am intrat în lumea modei, având în vedere că părinții mei nu mai puteau să mă ajute cu bani. Am fost nevoită să fac bănuții mei. Nu a fost pasiunea mea niciodată, am făcut-o pentru experiență, dar m-a adus pe drumul pe care mi l-am dorit eu. De fapt, a fost un pas intermediar. Mi-a fost însă greu și a durat ceva până m-am obișnuit. Poate și din cauză că am venit la 18 ani.

Antonia, ai fost ținta multor răutăți și a oamenilor care te criticau că, la debutul în showbiz, mai aveai mici scăpări la capitolul gramatica limbii române. Cât de mult te-a afectat acest val de critici?

Încă mai am și încerc să lucrez la treaba asta. Consider că am învățat foarte multe, dar nu pe asta se bazează. E greu să mulțumești pe toată lumea.

Antonia, fără inhibiții. Artista a vorbit despre prima dată când a făcut dragoste și cu cine

Fără inhibiții, Antonia a vorbit despre viața ei sexuală și a spus cine este cel care a făcut-o să fie femeie. Antonia a făcut pentru prima dată dragoste la vârsta de 16 ani și s-a întâmplat cu prima ei dragoste, iubitul pe care l-a avut în liceu.

Cântăreața a vorbit și despre partidele de amor pe care le are cu Alex Velea. Antonia a mai mărturisit că timp de un an sau doi nu a avut relații intime, pentru că nu exista niciun bărbat în viața ei.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista Viva
Revista Viva