Cum arată casa lui Dan Badea. Comediantul are o locuință de lux: „Este o casă de vacanță în mijlocul orașului”

Publicat pe

Cum arată casa lui Dan Badea. Pe lângă cariera de succes și familia frumoasă, comediantul se poate lăuda cu o locuință impresionantă, situată în cartierul Militari din București. Într-un videoclip încărcat pe Youtube, Dan Badea a dezvăluit povestea casei sale, susținând că a găsit căminul ideal abia după doi ani de căutări. Iată primele imagini cu casa lui Dan Badea!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Dan Badea se poate declara un bărbat împlinit. Din anul 2015, acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Mădălina Drăghia. În anul 2017, cei doi au decis să se căsătorească, iar evenimentul a avut loc în Las Vegas. Doi ani mai târziu, Mădălina i-a oferit comediantului un băiețel care le-a schimbat radical viața. Dan Badea și-a dorit să locuiască împreună cu familia sa într-un cămin care să reprezinte o „oază de liniște și pace'. După lungi căutări, acesta a găsit casa visurilor sale și le-a arătat fanilor săi cum arată aceasta.

Cum arată casa lui Dan Badea. Comediantul are o locuință de lux: „Este o casă de vacanță în mijlocul orașului'Cum arată casa lui Dan Badea. Comediantul are o locuință de lux: „Este o casă de vacanță în mijlocul orașului'

Cum arată casa lui Dan Badea. Dispusă pe două niveluri și dotată cu piscină și o terasă spațioasă, locuința lui Dan Badea este, într-adevăr, întruchiparea unei „case de vacanță în mijlocul orașului'.

Citește și: Cum și-a cerut Dan Badea soția în căsătorie:”Din reflex, am făcut și o plecăciune”/ EXCLUSIV

Citește și: Fiul lui Dan Badea a împlinit 1 an și a fost sărbătorit cu fast!Ce a ales Arias de pe tavă

Citește și: Cum a reacționat Bogdan de la Ploiești când a aflat despre despărțirea dintre Theo Rose și Alex Leonte:„Ei ajunseseră într-un…'

Citește și: Lia Bugnar, primele declarații după ce Anghel Damian a confirmat relația cu Theo Rose:”Chiar nu simt nevoia să știe toată lumea”

 Cum arată casa lui Dan Badea

Dan Badea a dezvăluit criteriile după care și-a ales locuința: să fie în oraș și să fie aproape de prieteni și familie. Acesta a povestit că, timp de doi ani, nu a reușit să găsească un imobil care să îndeplinească aceste cerințe, însă, în cele din urmă, a descoperit-o în cartierul Militari.

„Povestea casei e foarte interesantă. Ne doream foarte mult o casă în oraș, o oază de liniște și pace și după doi ani și ceva de căutări am găsit-o. Este o casă de vacanță în mijlocul orașului, eu așa o văd. Voiam în oraș, nu se găsea așa ceva cam în nicio parte, în centru în niciun caz și mai e un criteriu. Cam toți ai noștri stau în zona asta, spre Pitești, Chiajna, încoace, deci suntem foarte aproape', a spus Dan Badea pe Youtube, potrivit liberatatea.ro.

Dan Badea, despre primele amintiri în casa sa: „Am făcut o mare petrecere'

Soții Badea au mărturisit că cea mai emoționantă amintire în noua locuință este momentul când și-au adus copilul acasă. Cei doi au un băiețel superb și sunt fericiți că au găsit căminul în care îl pot crește pe cel mic.

„Prima amintire, noi doi în dressing făcând planuri cum să mobilăm, cum să fie viața', a spus Dan Badea.

„Cea mai emoționantă amintire a fost când am venit cu bebe acasă. Iar prima amintire e când am deschis casa, când am făcut o petrecere, sărbătoream și doi ani de la nuntă, am făcut o mare petrecere și în curte, au dormit și prietenii la noi', completat soția sa.

Sursa foto: Instagram & Captură video

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter