Cum arată și cu ce se ocupă Bogdan Ioan, câștigătorul „Vocea României”, sezonul 8: „Sunt foarte entuziasmat. Totul...”

Publicat pe

Cum arată și cu ce se ocupă Bogdan Ioan, câștigătorul de la „Vocea României', sezonul 8. În urmă cu patru ani, tânărul își făcea apariția pe scena concursului de talente. Acesta a reușit să-i impresioneze pe toți membrii juriului și l-a avut ca antrenor pe Smiley. După emisiune, Bogdan Ioan a continuat să-și dezvolte pasiunea și a pus bazele unei cariere de artist. Iată cu ce se ocupă în acest moment!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bogdan Ioan este câștigătorul celui de-al optulea sezon al emisiunii „Vocea României'. În marea finală, acesta a interpretat trei piese: „Billie Jean' (sigur), „I want to spend my lifetime loving you' (împreună cu Feli) și „În lipsa mea' (împreună cu Smiley). Fostul concurent a reușit să obțină cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, intrând în posesia premiului în valoare de 100.000 de euro și a unui contract cu Universal Records. La un an după terminarea emisiunii, acesta și-a lansat prima melodie, intitulată „Tu'.

Cum arată și cu ce se ocupă Bogdan Ioan, câștigătorul „Vocea României', sezonul 8: „Sunt foarte entuziasmat. Totul...'Cum arată și cu ce se ocupă Bogdan Ioan, câștigătorul „Vocea României', sezonul 8: „Sunt foarte entuziasmat. Totul...'

Cum arată și cu ce se ocupă Bogdan Ioan, câștigătorul de la „Vocea României', sezonul 8. În 2021, artistul mărturisea, pe rețelele de socializare, că nu a reușit să-și îndeplinească toate obiectivele pe plan muzical, însă era recunoscutător pentru expriența pe care o acumulase în ultimii ani. Acum, acesta se pregătește să lanseze o nouă melodie, susținând că rezonează puternic cu mesajul acesteia.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Bogdan Ioan, la trei ani de când a câștigat Vocea României:„Nu am realizat tot ce mi-am propus'

Citește și: Ce face Bogdan Ioan, câştigătorul de la Vocea României, la 2 luni de la sfârşitul concursului!Are planuri măreţe

Citește și: Mălina Avasiloaie și soțul ei, Alin Gabor, au răcit și au ajuns la spital, pe perfuzii:„Am încercat tot ce se putea. Ne tratăm intravenos'

Citește și: Celine Dion a fost diagnosticată cu o boală neurologică incurabilă. Artista și-a anulat concertul din București:”Mă doare să vă anunț că…”

Cum arată și cu ce se ocupă Bogdan Ioan, câștigătorul de la „Vocea României', sezonul 8

După ce a câștigat emisiunea „Vocea României', artistul a lansat trei melodii, între care se numără „Friday Mood', „If I' și piesa de debut, „Tu'. Acesta a ales să urmeze o carieră muzicală și se pregătește să lanseze cel mai nou single al său, intitulat „Trezește-mă'.

„Sunt foarte entuziasmat în legătură cu această piesă, în primul rând pentru că mă reprezintă ca direcție muzicală și în același timp, datorită modului în care a fost creată. Totul a decurs natural și a venit de la sine. Mesajul piesei vorbește despre faptul că noi am început să uităm de dragoste, de iubire și ne îndepărtăm de lucrurile frumoase' a declarat artistul, la Kiss FM.

Videoclipul în care Bogdan Ioan interpreta piesa „Earth Song' a strâns peste 51 de milioane de viziualizări pe Youtube. Mai mult, prestația sa a intrat în topul global The Voice Top 10 Acts.

„Nu am realizat tot ceea ce mi-am propus'

În anul 2021, Bogdan Ioan recunoștea că nu a reușit să-și îndeplinească toate obiectivele, după ce a câștigat „Vocea României'. Cu toate acestea, artistul susținea că asta nu îl va opri să persiste în cariera sa muzicală, dând de înțeles că se pregătește pentru noi proiecte.

„Au trecut 3 ani de la finala Vocea României. Voi, prin votul vostru, mi-ați oferit șansa și posibilitatea de a încerca să îmi construiesc o carieră în muzică. Din păcate, nu am realizat tot ceea ce mi-am propus în acești ani, din diverse motive care au ținut de mine mai mult sau mai puțin, dar am învățat multe, am cunoscut oameni mișto, am luat contact cu realitatea de care te lovești după un „talent show’ și sunt mai determinat că niciodată să reușesc. Vă mulțumesc pentru că îmi sunteți alături și stați aproape pentru ce va urma!', a scris el pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter