Cum arată și cu ce se ocupă Bogdan Ioan, la trei ani de când a câștigat Vocea României: „Nu am realizat tot ce mi-am propus”

Publicat pe

Cum arată și cu ce se ocupă Bogdan Ioan la trei ani de când a câștigat Vocea României. În urmă cu trei ani, pe scena de la „Vocea României' apărea Bogdan Ioan, un tânăr încrezător în propriile sale forțe. Acesta i-a impresionat pe toți membrii juriului, însă a ales să facă parte din echipa lui Smiley. Cu ajutrorul artistului, dar și a talentului său nativ, Bogdan a reușit să câștige competiția în anul 2018. Iată cu ce se ocupă în acest moment!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum arată și cu ce se ocupă Bogdan Ioan la trei ani de când a câștigat Vocea României. În 2018, Bogdan Ioan a apărut pe scena de la ProTV, interpretând melodia „Earth Song' a lui Michael Jackson. La acel moment, toți membrii juriului au fost extrem de impresionați de prestația lui, însă tânărul a ales să meargă mai departe alături de Smiley. Ulterior, acesta l-a ajutat în competiție, și astfel a reușit să obțină marele premiu!

Cum arată și cu ce se ocupă Bogdan Ioan, la trei ani de când a câștigat Vocea României: „Nu am realizat tot ce mi-am propus'Cum arată și cu ce se ocupă Bogdan Ioan, la trei ani de când a câștigat Vocea României: „Nu am realizat tot ce mi-am propus'

Recent, el a făcut o postare pe rețelele de socializare în care a subliniat faptul că au trecut trei ani de la câștigarea concursului de la ProTV. Ba mai mult, acesta a punctat faptul că nu a reușit să își îndeplinească toate obiectivele propuse.

Citește și: Bogdan Ioan – viața de după „Vocea României”.Ce relație are cu Smiley la patru luni de la terminarea concursului / Exclusiv

Citește și: Bogdan Ioan a filmat 13 ore pentru primul videoclip.Ce surpriză le-a pregătit fanilor

Citește și: Andreea Mantea, replică pentru cei care cred că este însărcinată:„Sunt grasă, am șunculiță'

Citește și: Cum arăta Andreea Esca în urmă cu 30 de ani.Imagine rară cu prezentatoarea TV

Cum arată și cu ce se ocupă Bogdan Ioan la trei ani de când a câștigat Vocea României

Cum arată și cu ce se ocupă Bogdan Ioan la trei ani de când a câștigat Vocea României. La trei ani după ce a câștigat concursul de la ProTV, concurentul a făcut o postare în care a vorbit despre cele mai frumoase momente trăite pe scenă. Mai mult decât atât, acesta a mărturisit că nu a reușit să își îndeplinească toate obiectivele propuse, însă este recunoscător pentru fiecare moment pe care l-a trăit. Ba mai mult, el susține că este mai determinat ca niciodată să reușească!

„Au trecut 3 ani de la finala @vocea_romaniei. Voi, prin votul vostru, mi-ați oferit șansa și posibilitatea de a încerca să îmi construiesc o carieră în muzică. Din păcate, nu am realizat tot ceea ce mi-am propus în acești ani, din diverse motive care au ținut de mine mai mult sau mai puțin, dar am învățat multe, am cunoscut oameni mișto, am luat contact cu realitatea de care te lovești după un „talent show' și sunt mai determinat că niciodată să reușesc. Va mulțumesc pentru că îmi sunteți alături și stați aproape pentru ce va urmă!', a scris el pe rețelele de socializare.

În acești trei ani, el a reușit să lanseze câteva piese, iar în acest moment se ocupă în continuare cu muzica. El a avut și câteva apariții TV, fiind invitat să cânte la emisiuni precum „Neatza cu Răzvan și Dani' sau „Vorbește lumea'.

A făcut parte din echipa lui Smiley

În momentul în care el a început să cânte, toți cei patru jurați au întors scaunele. Andra a fost extrem de impresionată de prestația lui, menționând că nu s-a așteptat la un asemenea talent.

„N-am crezut că o să aud aşa ceva vreodată. N-am crezut că o să se nască om care să cânte aşa. Ştii, toată lumea a zis că pe Michael Jackson nimeni nu o să-l egaleze, nimeni nu o să cânte aşa. Ai cântat foarte bine, ai cântat ca el, impecabil, a spus Andra la acel moment.

Cu toate acestea, el a ales să meargă mai departe alături de Smiley, sub îndrumarea căruia a câștigat marele premiu.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter