Cum arată și cum se simte Mioara Roman la o lună de la operație: „Aici are singura șansă să mai poată merge”

Publicat pe

Cum arată Mioara Roman la o lună de la operație. Pe la începutul lunii septembrie, fosta soție a lui Petre Roman a ajuns de urgență pe mâinile medicilor, din cauza problemelor sale de sănătate. Mama Oanei Roman a trecut atunci printr-o intervenție, care, din fericire, a fost un succes. Pentru a putea beneficia de cele mai bune servicii, de atunci, ea e internată într-un centru special de recuperare. Iată ce imagine a postat fiica ei pe Internet!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum arată Mioara Roman la o lună de la operație. Mioara Roman e internată de aproximativ o lună într-un centru de recuperare, din zona Snagov. Fiica ei, Oana Roman, se asigură că mama ei este ținută în cele mai bune condiții. De altfel, o vizitează foarte des. Recent, ea le-a împărtășit internauților o imagine rară cu cea care i-a dat viață.

Cum arată și cum se simte Mioara Roman la o lună de la operație: „Aici are singura șansă să mai poată merge'Cum arată și cum se simte Mioara Roman la o lună de la operație: „Aici are singura șansă să mai poată merge'

Anul acesta nu a fost deloc unul ușor pentru Mioara Roman. A ajuns de patru ori la spital, din cauză că, pe lângă probeleme ei de sănătate, a suferit și o accidentare gravă. În ciuda tuturor încercărilor vieții, se pare că fosta soție a lui Petre Roman și-a recăpătat vitalitatea, deși pare că a mai slăbit puțin.

Citește și: Cum se simte Mioara Roman după operație. Oana Roman:”Mii de oameni se roagă pentru mama”

Citește și: Cum se simte Mioara Roman după ce a ajuns de urgență la spital. Oana Roman:„Am putut pleca liniștită'

Citește și: Anamaria Prodan, reacție furibundă după ce Reghe a cerut la tribunal ca impresara să nu-i mai poarte numele:„Astea sunt prostii de-ale lui'

Citește și: A murit Doru Ana. Actorul a încetat din viață la 68 de ani:„Dumnezeu să te odihnească, dragul meu…'

Cum arată și cum se simte Mioara Roman la o lună de la operație

De curând, Oana Roman le-a arătat fanilor ei de pe Instagram o imagine rară cu mama ei. În imagine, Mioara Roman pare că se simte ceva mai bine. A fost machiată și coafata, iar fiica ei pare mulțumită de rezultatul ședințelor de recuperare făcute de cea care i-a dat viață.

Oana Roman îi e alături mamei sale și face tot ce-i stă în putere pentru a o ști bine. Partenera lui Marius Elisei merge aproape în fiecare zi să o viziteze, pentru a-i oferi dragostea de care are nevoie, mai ales în aceste momente.

„Am venit la mama. Am fost la masă împreună și stăm de vorbă. Am găsit-o în formă, era la ora de kinetoterapie. Are parte de toate îngrijirile aici și sper să reușim să meargă cât de cât mai ușor cu ajutorul terapiei de recuperare.

Mama e bine, dar eu plec zilnic de aici cu sufletul greu, pentru că aș dori să pot face o minune și să dau timpul înapoi. Știu că aici ea are singura șansă să mai poată merge făcând recuperare!

Între timp, mama s-a coafara și au machiat-o un pic', a scris Oana Roman la InstaStory.

Fiica Oanei Roman, gest emoționant pentru Mioara Roman

Îngrijorată de starea de sănătate a mamei sale, Oana Roman o vizitează frecvent pe mama ei, iar recent i-a făcut Mioarei Roman o surpriză, venind însoțită de fiica ei, Isa, care a dorit să-și vadă bunica.

Mai mult, Isa a fost protagonista unui moment înduioșător, pe care mama sa l-a imortalizat, împărtășind apoi cu fanii gestul minunat pe care fiica sa l-a făcut pentru bunica ei.

„Este atât de frumos aici. Liniște, aer curat și o oază de verdeață și pădure. Isa a insistat să o scoată pe mama la o plimbare în jurul lacului’, a scris Oana în dreptul pozei în care Isa o plimbă pe Mioara Roman cu scaunul rulant.

Sursă foto: Instagram, Facebok, Arhivă VIVA!

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter