Dan Diaconescu, apariție rară în public! Cum arată acum și cu ce se ocupă: "Am lansat de curând..."

Publicat pe

De ani buni, Dan Diaconescu a dispărut din lumina reflectoarelor. Cum nu se știu prea multe despre omul de televiziune, foarte multe persoane se întreabă cum arată Dan Diaconescu, de când a fost eliberat din închisoare. Oana Zăvoranu și-a sărbătorit ziua de naștere la un local de fițe din Capitală, iar cel pe care l-a numit „mentor' i-a fost alături.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

După o perioadă lungă de timp în care nu l-am mai văzut pe Dan Diaconescu în spațiul public, omul de televiziune și-a făcut apariția în Nordul Capitalei, la localul exclusivist în care Oana Zăvoranu și-a serbat ziua de naștere. Dacă vă întrebați cum arată Dan Diaconescu și ce s-a schimbat la el de când a ieșit din lumina reflecoarelor, vă spunem noi: nimic! Bărbatul arată la fel ca în perioada în care prezenta propria emisiune la OTV.

Citește și: Oana Zăvoranu a împlinit 48 de ani! Cum a sărbătorit: Andreea Tonciu și Alex Bodi, printre invitații la petrecere

Citește și: O mai țineți minte pe vedeta OTV Magda Ciumac? Iată cum arată în costum de baie, după ce a dat jos 25 de kilograme!

Citește și: Luis Lazarus revine la TV. Ce emisiune va prezenta și la ce post

Citește și: Cum arată Dan Diaconescu, la 6 ani de când s-a închis postul OTV. „Domnu’ Dan” a apărut cu Bentley-ul la plajă!

Dan Diaconescu a rămas, fără doar și poate, neschimbat. Cu zâmbetul pe față și îmbrăcat la costum, era evident că Dan Diaconescu s-a simțit bine la ziua Oanei Zăvoranu. Nu de alta, dar nu se putea să lipsească de lângă buna sa prietenă fix când aceasta împlinește 48 de ani. Cei doi au făcut deliciul spectatorilor, mai ales că au împărtășit și cu internauții un moment extrem de emoționant. Dan Dianconescu și Oana Zăvoranu au dansat împreună, pe melodia „Ochii Tăi', cântată de trupa Holograf.

Dan Diaconescu și Oana Zăvoranu, prietenie care datează de ani buni

Dan Diaconescu, apariție rară în public! Cum arată acum și cu ce se ocupă: "Am lansat de curând..."Dan Diaconescu, apariție rară în public! Cum arată acum și cu ce se ocupă: "Am lansat de curând..."

Ei bine, Oana Zăvoranu și Dan Diaconescu au o prietenie care datează de ani buni și care a început chiar în OTV, televiziunea la care ambii prezentatori TV aveau propriile lor emisiuni. Oana Zăvoranu are numai cuvinte de laudă la adresa celui pe care îl consideră „mentor', mai ales că fostul prezentator TV i-a satisfăcut acesteia toate capriciile. Iată ce a spus Oana Zăvoranu despre prietenul ei, în urmă cu câțiva ani:

„Pentru mine Dan Diaconescu este ca un mentor, am furat de la el tot ce am putut. Am suferit cu adevărat când l-am văzut pe Dan Diaconescu încătușat. Mi-a făcut extrem de rău acea imagine, pentru că este un om drag mie, am învățat enorm de mult de la el.

Sper din tot sufletul să-i fie redeschisă emisiunea, pentru că eu nu văd România fără OTV. Dan Diaconescu a fost singura persoană care mi-a satisfăcut toate capriciile de divă.

Mi-a luat lustre cu cristale, mi-a făcut o cabină de machiaj extraordinar de frumoasă și mi-a închiriat un scaun care costă 4.000 de euro.

Acest om a știut să mă respecte și pentru asta nu pot decât să-i mulțumesc și să-i spun că-i voi rămâne prietenă pentru totdeauna. Dane, ai avut, ai și vei avea în orice moment al vieții tale o prietenă adevărată în mine care te iubește mult și te respectă.'

Fostul prezentator TV revine pe micile ecrane

După ce și-a ispășit pedeapsa la închisoare, fostul patron de la OTV revine pe micile ecrane, dar nu în calitatea de prezentator TV cu care ne-a obișnuit. Acesta lansează propriul canal de streaming și își propune să concureze cu numele mari din acest domeniu. Mai mult, Dan Diaconescu a scris și regizat un film, despre care a povestit în premieră.

„Sunt Dan Diaconescu, singurul cetăţean european care are o interdicţie de a vorbi în public. Totuşi, sunt Dan Diaconescu, primul cetăţean român care am lansat de curând primul NFT. E adevărat, în străinătate, pe platforma Open C, o platformă destinată în special publicului american. Am reuşit împreună cu dumneavoastră această minimă performanţă, însă astăzi mărim Universul DD cu o nouă tehnologie. (…)

Fiindcă la baza acestor pelicule cinematografice va sta tehnologia blockchain, o cryptomonedă va sta, deisgur, la baza achiziţionării acestor trei produse în varianta streaming, în varianta stick sau în varianta DVD. Aşa cum v-am anunţat, cryptomoneda pe care noi, împreună cu dumneavoastră o vom folosi, se va numi CryptoDan. Eu sunt acel Dan care face parte din echipa dumneavoastră de zeci de ani, aşa cum dumneavoastră faceţi parte din echipa mea.', a precizat afaceristul, la lansarea noilor produse care îi paortă numele.

Sursa FOTO: Facebook & Instagram.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă