Cum arată fiica de 22 de ani a lui Eminem. Tânăra s-a confesat despre relația cu celebrul ei tată

Publicat pe de Oana Pantazi

Hailie Scott, unica fiică a lui Eminem, a fost prea puțin până acum în lumina reflectoarelor, însă a venit momentul ca tânăra de 22 de ani să strălucească. Într-un interviu recent, ea s-a confesat  despre relația cu tatăl ei și, spre uimirea multora, a avut doar lucruri bune de spus. Iată cum arată fiica lui Eminem!

Recent, Hailie Scott, fiica în vârstă de 22 de ani a rapperului Eminem (45), a pus capăt zvonurilor negative care se vehiculau în privința relației pe care o are cu celebrul ei tată, într-un interviu pentru Daily Mail. Spre uimirea multora, Hailie a avut doar cuvinte bune de spus despre tatăl ei, afirmând că au o relație foarte bună: „Bineînțeles, suntem foarte apropiați', a declarat tânăra atunci când a fost întrebată cum se înțelege cu Eminem. Uimirea jurnaliștilor a fost justificată, pentru că au fost multe speculații în privința legăturii dintre eminem și unicul său copil biologic, din cauza relației tumultuoase pe care acesta a avut-o cu Kim Scott, mama lui Hailie.

Mondays 😴

A post shared by Hailie Scott (@hailiescott1) on

Pe lângă faptul că are o relație bună cu tatăl ei, Hailie se descurcă destul de bine de una singură. Tânăra a absolvit recent universitatea de stat din Michigan, iar acum locuiește în propria ei casă, în Detroit, nu departe de mama ei și de locul unde a copilărit. Hailie a povestit că își vizitează mama și frații vitregi ori de câte ori poate, iar în ceea ce privește viitorul, a recunoscut că încă se mai gândește ce urmează să facă în viață, dar că și-ar dori să profite de popularitatea recent câștigată în social media, pentru a-i influența pe alții.

happy early birthday to me

A post shared by Hailie Scott (@hailiescott1) on

Într-adevăr, Hailie și-a făcut recent cont de Instagram, și asta doar pentru că existau foarte multe conturi cu numele ei – toate false. Și iată că în cel mai scurt timp, fiica lui Eminem, care are doar 23 de postări, s-a trezit cu aproape un milion de urmăritori! Recent, ea a dezvăluit că, datorită fotografiilor de pe Instagram, a fost abordată de mai multe branduri și că îi face cu ochiul cariera de influencer. După câte se pare, nimic nu o împiedică pe Hailie să-și vadă visul cu ochii – e tânără, frumoasă, inteligentă, carismatică și, nu în ultimul rând, are un tată celebru. În plus, ea nu pare deloc deranjată de faptul că trăiește în umbra faimosului ei tată și, cu siguranță, în cele din urmă va reuși să se impună doar ca Hailie Scott, fără prefixul „fiica lui Eminem'.

Foto: Hepta, Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter