Cum arăta Kim Kardashian la 14 ani, pe vremea când era elevă la Școala Catolică

Publicat pe

La 37 de ani, diva Instagramului probabil că a uitat deja numărul operațiilor estetice pe care le-a făcut de-a lungul vieții, deși a fost înzestrată de natură cu multe calități fizice. Iată cum arăta Kim Kardashian la 14 ani, pe vremea când era elevă la Școala Catolică – o frumusețe specială, greu de reprodus de către bisturiul esteticianului…

Kim Kardashian, la Met Gala 2018.

Kim Kardashian, la Met Gala 2018.

Nu este un secret pentru nimeni că numele de Kardashian vinde, iar dacă acesta este urmat de prefixul Kim succesul e garantat. Poate tocmai de aceea nu există zi fără o știre despre faimoasa divă a Instagramului, despre care, dacă nu iese ea la rampă cu noutăți, se inventează povești cu parfum de credibilitate. Când nu se vopsește în culori ciudate și nu pozează în posturi mai mult decât îndrăznețe, Kim frapează cu operațiile estetice, cu outfiturile extravagante sau expunându-și celulita ori viața de familie, cert e că, orice ar face, vedeta reușește să fie în centrul atenției.

Citește și: Vincenzo Castellano, despre căsnicia cu Antonia: „Am iubit-o. Și acum mai țin la ea”

Kim și posteriorul ei plin de celulită...

Kim și posteriorul ei plin de celulită…

Cele mai apreciate sunt, evident, fotografiile în ținute sumare, tocmai de aceea Kim are mare grijă de trupul ei, am putea spune cam prea mare grijă, fiindcă și-a operat sânii, pomeții, buzele, și-a subțiat talia, și-a mărit posteriorul și și-a scos celulita, operațiune care nu a avut prea mare succes, internetul fiind plin de fotografii în care Kim, în costum de baie, la mare, afișează o piele cu o textură mai ceva decât coaja de portocală. În pofida tuturor îmbunătățirilor pe care și le-a făcut, din când în când Kim pare să-și dea singură cu firma în cap, dovedindu-le celor din jur că, de fapt, nu a reușit decât să strice ceea ce era frumos de la natură…

Kim Kardashian, la 14 ani - o frumusețe naturală greu de egalat.

Kim Kardashian, la 14 ani – o frumusețe naturală greu de egalat.

Recent, vedeta a postat pe Instagram o fotografie de-a ei de pe vremea când era elevă la Școala Catolică – la 14 ani, Kim arăta senzațional. Părul, ochii, nasul și buzele, care la vremea aceea, evident, nu văzuseră bisturiul esteticianului, arată superb, cu atât mai mult cu cât pe chipul tinerei de atunci nu există pic de machiaj. E adevărat că, de atunci, au trecut 23 de ani și că în showbiz competiția e mare, dar parcă e prea mult când mottoul vieții tale devine Im from plastic, its fantastic!

Citește și: Dumnezeu a fost darnic cu ei: 13 cupluri spectaculoase de la Met Gala 2018

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter