Cum arată și cu ce se ocupă acum fiica lui Andrei Gheorghe. "Mi-a spus mereu să nu îmi încalc principiile pentru bani sau pentru faimă rapidă"

Publicat pe

Andrei Gheorghe a încetat din viață la doar 56 de ani, lăsând în urmă o familie îndurerată… Fiica lui vitregă, Katarina, despre care omul de televiziune vorbea cu mare afecțiune, îi urmează sfaturile tatălui ei. Iată cu ce se ocupă și cum arată acum Katarina!

La o lună de zile de la moartea lui Andrei Gheorghe, Katarina făcea primele declarații la Antena Stars, unde spunea cât de mult îi duce lipsa tatălui ei.

„Tot timpul venea ca o pisicuţă, era aşa, miau-miau ce faci?. Sau el mai proba şi pantofii ăştia, i-a probat o singură dată, că noi purtam aproape acelaşi număr şi tot timpul făceam caterincă, glume. (…) Doar felul în care se uita la tine te speria. De atunci nu m-a mai intimidat nimeni. Cu băieţii nu a avut nimic. El mai scoatea câte un cuţit, şi întreba de ce se uită băiatul aşa. (…)

El era cel care ţinea totul. Dacă aveam o problemă, îi ziceam, îmi spunea dacă pot să fac aşa. Acum când am problemă, zic: Alooo, cine mă ajută şi pe mine?. Am fost foarte distrusă, am căzut pe jos. Nu am putut să accept. Abia după trei zile. (..) El râdea, el glumea când toată lumea şi-o lua aiurea. El era tot timpul caterincă. (…) El a avut probleme ca toţi oamenii, numai că el niciodată nu se plângea. Pur şi simplu era un om de calitate. Îmi pare rău de mamă că ea nu o să îşi mai găsească o persoană aşa. A fost o dragoste eternă. Ea o să mă aibă pe mine, nu o să mă căsătoresc, deci o să fie chill. (…) El avea întotdeauna glume, mi-a făcut copilăria magică”.

„I-am demonstrat că pot şi că asta îmi doresc să fac”

Acum, Katarina Dyer este o domnișoară în toată regula – la 20 de ani, este studentă la Conservator și artistă în plină afirmare. A debutat la vârsta de 13 ani, iar acum se pregătește să revină pe piața muzicală cu mai multe colaborări. Într-un interviu pentru click.ro, Katarina își amintește cu emoție de sfaturile pe care i le-a dat tatăl ei, alături de care a locuit o vreme:

„Andrei mi-a spus mereu să îmi creez o imagine de artist, dar să rămân autentică. Să nu îmi încalc principiile pentru bani sau pentru faimă rapidă, să consolidez ceva solid în timp. Când i-am spus lui Andrei prima oară că aş vrea să cânt, ne aflam într-un restaurant, aveam 13 ani. El mi-a zis că, dacă nu sunt în stare să mă ridic acum şi să cânt cât de tare pot, de faţă cu toată lumea, nu o să am niciodată tupeul să urc pe o scenă şi să acaparez publicul. Evident că i-am demonstrat că pot şi că asta îmi doresc să fac'.  

După cum se vede, Katarina i-a urmat sfaturile tatălui ei vitreg, tânăra artistă având o mulțime de proiecte muzicale care, cu siguranță, îi vor aduce curând consacrarea.

Foto: Facebook

Cum arată și cu ce se ocupă acum fiica lui Andrei Gheorghe. "Mi-a spus mereu să nu îmi încalc principiile pentru bani sau pentru faimă rapidă"Cum arată și cu ce se ocupă acum fiica lui Andrei Gheorghe. "Mi-a spus mereu să nu îmi încalc principiile pentru bani sau pentru faimă rapidă"
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter