Cum arată și cu ce se ocupă băiatul Silviei Dumitrescu. Iulian a împlinit 27 de ani: "Să ai parte de o viață binecuvântată!"

Publicat pe

Silvia Dumitrescu este o mamă tare mândră de fiul ei și vine ca o surpriză pentru fanii cântăreței că băiatul pe care îl știau un copil de-o șchioapă este un bărbat în toată regula acum. Iulian a împlinit 27 de ani și este lumina ochilor mamei sale, mai ales că i-a moștenit pasiunea pentru muzică.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

De Sfântul Ilie, Silvia Dumitrescu și-a aniversat fiul. La 60 de ani, cântăreața este cum nu se poate mai mândră de cel mai reușit „proiect” al vieții sale, băiatul ei, Iulian.

'Astazi de Sf.Ilie se implinesc 27 de ani de cand ai venit pe lume! Îți dorim dragul nostru Iulian, sa ai parte de o viata binecuvantata, plina de iubire, de frumos, de succese, inspiratie, de sănătate, noroc și fericire!!! TE IUBIM MULT… LA MULȚI ANI!!!!', a scris artista pe Facebook.

Cum arată și cu ce se ocupă băiatul Silviei Dumitrescu. Iulian a împlinit 27 de ani: "Să ai parte de o viață binecuvântată!"Cum arată și cu ce se ocupă băiatul Silviei Dumitrescu. Iulian a împlinit 27 de ani: "Să ai parte de o viață binecuvântată!"

Iulian Ochescu este un foarte talentat pianist și nu este de mirare acest lucru având în vedere că este fiul Silviei Dumitrescu și al cunoscutului rocker Florin Ochescu, care a făcut istorie cu trupe legendare ca Sfinx, Iris sau Holograf. 

Însă, spre deosebire de părinții săi, Iulian a preferat să se dedice muzicii clasice, urmând Colegiul Naţional de Muzică George Enescu' şi Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti.

Membru al grupului Ludens Piano Trio, tânărul este pianist şi susţine spectacole atât în ţară, cât şi în străinătate. Mai mult, Iulian Ochescu a câştigat numeroase premii la concursuri naţionale şi internaţionale.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter