Cum arată Uma Thurman, una dintre cele mai frumoase femei din lume, la 50 de ani. Are un nou iubit!

Publicat pe

Uma Thurman este din nou îndrăgostită și, la 50 de ani, și-a cunoscut iubitul fix ca-n filmele romantice. În plină pandemie, când restricțiile împiedicau contactul între oameni, iată că dragostea și-a făcut loc în viața actriței și Uma trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Se spune că dragostea vine când nu te aștepți, iar Uma Thurman a trăit asta din plin. Aflată în izolare la Hamptons, actrița de 50 de ani a avut parte de o întâlnire total neașteptată, care a adus-o în brațele noului său iubit. Bărbatul nu este o celebritate, iar cel care a contribuit la întâlnirea lor este un câine.

Surse au declarat că Uma Thurman și arhitectul Peter Sabbeth, tot în vârstă de 50 de ani s-au întâlnit întâmplător pe plaja din Sag Harbor în această vară.

O sursă apropiată lor a declarat următoarele:„Peter habar n-avea cine era Uma la acea vreme. Mergea pe plajă, cunoscută local ca Long Beach, lângă el, așa că el a rugat-o să-și urmărească câinele în timp ce înota.'

„Uma a fost de acord, a stat cu câinele cât el a fost să înoate, iar acum, câteva luni mai târziu, sunt îndrăgostiţi nebuneşte şi deja vor să cumpere o casă în Hamptons pentru a se muta împreună”, a povestit o sursă din anturajul celor doi.

Cum arată Uma Thurman, una dintre cele mai frumoase femei din lume, la 50 de ani. Are un nou iubit!Cum arată Uma Thurman, una dintre cele mai frumoase femei din lume, la 50 de ani. Are un nou iubit!

Actrița din „Pulp Fiction', Thurman, în vârstă de 50 de ani, a fost în carantină în Hamptons în ultimele luni, împreună cu cei trei copii ai săi.

În 2014, Uma s-a despărţit de Arpad Busson şi tot în acel an, s-a zvonit intens că în sfârşit ar fi dat o şansă unei relaţii cu regizorul Quentin Tarantino, căreia i-a fost de atâta timp muză, însă povestea a rămas doar un zvon.

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Augusta Lazarov și Andreas Petrescu. A fost ciondăneală la prima vedere!

Uma are o fiică, Maya, și un fiu, Levon, cu fostul soț Ethan Hawke. Cuplul s-a separat în 2003 și au finalizat divorțul doi ani mai târziu. Actrița are, de asemenea, o fiică, Rosalind (alias Luna), împreună cu finanțatorul francez Arpad Busson.

Uma Thurman a vorbit despre dificultățile cu care s-a confruntat în viața personală. Ea a spus în 2005, după ce a jucat o femeie singură în filmul „Prime':

„Știu cum este să te trezești un deceniu mai târziu și să fii singură din nou și singură din nou, și crezând că ai un plan și planul a fost deraiat', spunea ea, la vremea respectivă, invitată în emisiune la Oprah, potrivit Spynews.ro.

Citeste si: Îndrăgostiți ca-n prima zi! Florin Dumitrescu și soția lui au sărbătorit 10 ani de relație: 'Nimeni nu ne dădea mai mult de o lună împreună'

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter