Cum arată văduva lui Florian Pittiş, la 12 ani de la moartea artistului. Anda Niculina a fost iubirea vieţii lui: „Oamenii când se uită la mine, îl caută pe Florian”

Publicat pe

Au fost împreună doar opt ani, dar suficienţi încât regretatul Florian Pittiş să afirme că Anda Niculina a fost iubirea vieții lui. La 12 ani de la moartea marelui artist, Anda Pittiș este prezentă la concertele folk unde se cântă piesele lui Moțu Pittiș.

Cum arată văduva lui Florian Pittiş, la 12 ani de la moartea artistului. Anda Niculina a fost iubirea vieţii lui: „Oamenii când se uită la mine, îl caută pe Florian'Cum arată văduva lui Florian Pittiş, la 12 ani de la moartea artistului. Anda Niculina a fost iubirea vieţii lui: „Oamenii când se uită la mine, îl caută pe Florian'

Pe 5 august 2007, Anda Niculina a devenit văduvă a doua oară. Fostul ei soț, folkistul Nicu Vladimir, decedase și era văduvă când l-a cunoscut pe Florian Pittiș. Era educatoare și avea '40 și ceva de ani'.

'Când l-am cunoscut pe Florian, când l-am întâlnit prima dată în viață, nu m-a impresionat deloc. Eram foarte îndrăgostită de Vladimir Nicu, de primul meu soț. Mergeam frecvent în casă la el, pentru că aveam același grup de prieteni, dar eu eram soția lui Vladimir.

Și când Vladimir a plecat, Florian a început să mă sune. Eu nu aveam telefon acasă, mă suna la gradiniță, iar eu mă simțeam stânjenită. Pentru că avea o voce recognoscibilă, știai cine este la telefon. El a fost cel care m-a scos în oraș, m-a dus la expoziții, m-a invitat la teatru, la concerte, așa început', a povestit Anda Pittiș, într-un interviu pentru revista Tango.

Florian Pittiș s-a căsătorit târziu, la 56 de ani (12 martie 1999), cu Anda Niculina și au trăit o mare iubire, care a durat, din păcate, doar opt ani pentru că în 2007, marele artist s-a stins în urma unei lungi suferințe cauzate de cancerul de prostată, la doar 63 de ani.

„Oamenii nu mă compătimesc neapărat, dar toata lumea, când se uită la mine, îl caută în dreapta mea pe Florian. Și nu îl găsesc!', declara Anda Niculina acum ceva timp pentru revistatango.ro.

„De foarte multe ori sunt pusă în situația de a susține eu pe cineva, de a consola eu pe cineva. Și este peste puterile mele. Dar având educația lui Florian, care prețuia lipsa de patetism, lipsa de exteriorizare foarte mare, atunci încerc să fac și eu asta', mai spunea Anda Niculina Pittiș.

Au trecut 12 ani de la moartea marelui artist, al bărbatului pe care Anda l-a adorat și doamna lui Florian Pittiș poartă aceeași coafură dintr-un motiv foarte clar: El (n.r Florian Pittis) nu voia sa ma schimb. Cred ca isi facuse el, asa, un ideal, intocmai pe imaginea mea, si nu ar fi vrut sa o stric.'.

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter