Cum este Prinţesa Charlene de Monaco ca mamă. Prinţul Albert al II-lea a dezvăluit tot

Publicat pe

Pe 10 decembrie, prinţii Jacques şi Gabrielle, copiii cuplului Albert al II-lea de Monaco şi ai Prinţesei Charlene, împlinesc 1 an, ocazie pentru tatăl lor să facă unele dezvăluiri.

 

Prinţul Albert a mărturisit pentru revista People faptul că Charlene este o mamă incredibilă, lucru de care nu se îndoia nimeni.

 

Gemenii au fost prezenţi anul acesta împreună cu părintii lor la câteva evenimente oficiale, însă lumea ar vrea să ştie şi cum se desfăşoară o zi obişnuită în spatele porţilor palatului regal din Monte Carlo.

 

Albert a dezvăluit că 10 decembrie este o zi specială pentru el în care nu şi-a trecut nimic în agenda oficială. Tot ce vrea este să-şi petreacă timpul în compania familiei lui.

 

De asemenea, conducătorul statului monegasc a spus câteva cuvine pline de laudă la adresa soţiei sale care se dovedeşte o mamă perfectă. Albert este de părere că micuţii nu ar fi atât de zâmbitori şi fericiţi dacă Charlene nu ar fi o mamă atât de bună.

 

Prinţesa îşi doreşte să fie în fiecare clipă cu copiii ei şi pentru acest lucru se trezeşte în fiecare dimineaţă la ora 6.30. Îşi petrece toată dimineaţa cu ei, în fiecare zi. De asemenea, Charlene continuă să se ocupe de fundaţia sa şi îşi face antrenamentele de înot.

 

Foto: Hepta

 

Cum este Prinţesa Charlene de Monaco ca mamă. Prinţul Albert al II-lea a dezvăluit totCum este Prinţesa Charlene de Monaco ca mamă. Prinţul Albert al II-lea a dezvăluit tot

 

  

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter