Cum a fost Inna cerută în căsătorie de Deliric și cum au reacționat părinții lor: „A venit într-un moment în care eram supărată din cauza...” / EXCLUSIV

Publicat pe

Cum a fost Inna cerută în căsătorie de Deliric și cum au reacționat părinții lor. Numele ei nu mai are nevoie de nicio prezentare, INNA este un artist cu un background absolut impresionant și, nu în ultimul rând, cu milioane de fani în lumea întreagă. Iată însă că, de ceva vreme, și viața personală, pusă de multe ori pe hold din cauza carierei, a ajuns în prim-plan. La început de an, INNA a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Deliric, și am fost curioși să aflăm toate detaliile.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Bună, INNA! Ne revedem în paginile revistei VIVA! după mai bine de un an, perioadă în care s-au întâmplat atât de multe în viața ta… Ce-i drept, nu e de mirare, la cât de activă ești! Ce faci, cum te găsim acum, la începutul anului? Dacă ar fi să facem o retrospectivă, care sunt cele mai de preț amintiri pentru tine din 2022?

Sunt bine, chiar a fost un an plin 2022 și sunt recunoscătoare pentru experiențele trăite. Am lansat multă muzică, am avut colaborări ri cu artiști precum Timmy Trumpet, Ilkay Sencan și Reynmen, din Turcia, cu The Motans, albumul „Champagne Problems, cu 15 piese rezultate în urma Dance Queens House, acea sesiune de 16 zile în care stau izolată într-o casă cu producători și compozitori, facem muzică, filmăm experiența și postez episoadele pe canalul meu de YouTube ca vloguri. Deja am încheiat cel de-al treilea sezon și, cât de curând, vine și albumul cu piesele aferente noului sezon.

Cum a fost Inna cerută în căsătorie de Deliric și cum au reacționat părinții lor: „A venit într-un moment în care eram supărată din cauza...' / EXCLUSIVCum a fost Inna cerută în căsătorie de Deliric și cum au reacționat părinții lor: „A venit într-un moment în care eram supărată din cauza...' / EXCLUSIV

2022 a fost anul în care am urcat pentru prima dată pe scena de la Tomorrowland cu Timmy Trumpet, Dimitri Vegas și Like Mike, și a fost magic! 200.000 de oameni în fața scenei. Tot în 2022, am împlinit 1 miliard de vizualizări și streamuri și 7 milioane de subscriberi pe YouTube, ceea ce reprezintă un milestone important, pentru care sunt recunoscătoare echipei mele, producătorilor și compozitorilor cu care am lucrat și, bineînțeles, publicului.

Citește și: Care e secretul relației dintre Inna și iubitul ei, Deliric: „Mă simt extrem de iubită și fericită'

Citește și: Inna a primit un inel de logodnă de 100 de mii de euro la Deliric: „Este deosebit pentru că… „

Citește și: „M-am gândit că ar fi trebuit să reacționez în fața ei. M-a afectat foarte mult”. Dan Alexa, dezvăluiri surprinzătoare despre pumnul încasat de la Anamaria Prodan, acum 4 ani

Citește și: „Pentru orice ieșire trebuia să mă justific'. Oana Roman, declarații neașteptate după despărțirea de Marius Elisei

Cum a fost Inna cerută în căsătorie de Deliric și cum au reacționat părinții lor

Pe 3 ianuarie, ai reușit să-ți iei toți fanii prin surprindere, anunțând că ai fost cerută în căsătorie, printr-o serie de fotografii în care purtai inelul de logodnă pe deget. Așadar, trebuie să te întreb… cum a decurs momentul? Te-a luat iubitul tău, Deliric, prin surprindere? Și nu în ultimul rând, felicitări! Să fiți fericiți până la adânci bătrâneți!

Mulțumim frumos! A fost o surpriză și pentru mine, nu doar pentru voi, chiar nu mă așteptam. A venit într-un moment în care eram supărată din cauza stării de sănătate a bunicii mele, foarte tristă, pentru că știam ce urmează, și cererea în căsătorie a fost fericirea supremă. Practic, un rollercoaster emoțional. Dar e fericire pură când vine un astfel de gest de dragoste de la omul pe care îl iubești și alături de care te vezi pentru tot restul vieții.

Anul trecut, în vară, Deliric spunea că are inelul în minte și că tot ce mai rămâne este să-și facă suficient de mult curaj. Ei bine, iată că, între timp, și-a luat inima în dinți și ți-a oferit o bijuterie absolut superbă. Ești mulțumită de alegerea lui sau ți-ai fi dorit altceva? Se pot ivi fel de fel de situații, ca de exemplu mărimea inelului să nu fie potrivită… La voi cum a fost?

Este superb! Și este cu atât mai prețios cu cât Toto s-a implicat 100% în alegerea diamantului, realizarea inelului, a urmărit tot procesul de la început. Este minunat!

Cum au sărbătorit Inna și Deliric cererea în căsătorie

A existat o petrecere de logodnă în adevăratul sens al cuvântului sau cum ați sărbătorit momentul?

Nu a fost o petrecere, noi am fost în Malta pentru concertul meu de Revelion și apoi am rămas acolo, pentru câteva zile, în vacanță, unde au fost și câțiva prieteni de-ai noștri.

Spune-mi sincer, având în vedere că sunteți deja de câțiva ani buni împreună, ai voștri au pus puțină „presiune pe voi, v-au întrebat vreodată când faceți pasul cel mare? Părinții voștri cum au reacționat când le-ați dat vestea?

Absolut niciodată nu am avut astfel de presiuni din partea părinților mei și nici Toto nu a avut parte de această presiune din partea alor lui. A fost un moment care a venit firesc în viața și relația noastră. Părinții noștri au fost extrem de fericiți pentru noi, s-au bucurat enorm!

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE FEBRUARIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, Tibi Clenci, Andrei Via, Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă