Cum își creşte Nicoleta Luciu cei patru copii

Publicat pe

De când s-a mutat la Miercurea Ciuc, în urmă cu aproape doi ani, Nicoleta Luciu le-a pus copiilor la punct un program strict, atunci când vine vorba de alimentație, sport, obiceiuri sănătoase. Program pe care  Zsolt Jr (7) și tripleții Kim, Kevin și Karoli (4) îl respectă zi de zi.

 

luciu1

 

Iata care sunt principiile Nicoletei Luciu, vedeta numarului de mai al revistei VIVA!, la standurile de presa din 23 aprilie.

 

  • 'Eu pe ai mei i-am crescut foarte normal, sunt copii care mănâncă de toate, de obicei nu avem excese cu icre de Manciuria. Nu ,tată, la noi se mănâncă ciorbă în fiecare zi, salate, asta e baza. Făcând atât de mult sport și consumând atâta energie, au nevoie de așa ceva. Dacă îi dai copilului un sendvis, ce își ia din sendvisul ala? Ok, mai facem și excese, dar prefer să le facem aici, acasă. Mai ales acum, că am primit faină de la moară.

 

luciu2

  • Restul familiei ar vrea ca cei mici să mănânce și slănină, cârnați, tocătură. Ok, tocătura mai merge, pot să fac ardei umpluți sau sarmale sau musaca. Dar, de exemplu, dacă le-am gătit azi o ciorbă cu carne, următoarea e cu ou, următoarea cu legume. Nu le dau carne zilnic.

Dacă ești dornic să savurezi ceva bun, vezi această rețetă de ardei umpluti cu carne de pui. E demențială!

 

  • Sunt obsedată cu sportul și cu limbile străine, mi-am pus tot neamul în cap, tot timpul îmi zic chinui copiii'. Dar au crescut și i-am dat la sporturile de iarnă, care oricum mi se par cele mai frumoase. Când ii văd cum se transformă de la o lună la alta datorită sportului…

 

  • Copiii merg la culcare în fiecare seara la 7.30

 

  • După ce am născut m-am transformat, tot ce ține de copii mă privește direct și personal și lucrurile trebuie făcute așa cum zic eu. Chiar dacă nu sunt acasă, trebuie să știu tot ce au mâncat, cum au mâncat.'

 

Oana Popoiag, Foto: Facebook

 

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter