Cum a reacționat băiețelul lui Carmen Brumă după operația acesteia: ”Și-a scris numele pe pansament!”

Publicat pe

În 2014, Carmen Brumă l-a adus pe lume pe Vlăduț, iar imediat după sarcină s-a ales cu varice. Recent, vedeta și-a luat inima-n dinți și a făcut operația menită să o scape de problemă, din cauza căreia o vreme nu a putut face sport. Singurul încântat de situație a fost băiețelul său, după cum ne-a declarat Carmen.

Imediat după ce l-a născut pe fiul ei, acum patru ani, Carmen Brumă s-a ales cu o varice pe care, observând că nu se extinde, a ales să nu o opereze. Până acum câteva luni, când varicele a început să se extindă, iar vedeta a fost nevoită să intervină chirurgical.

Carmen Brumă, despre Vlăduț: 'Mi-a desenat o umbrelă pe pansament'

În urma operației, Carmen a avut o serie de restricții deloc pe placul ei, precum aceea de a nu face sport sau de a nu purta tocuri. În toată această poveste, singura persoană fericită a fost băiețelul ei și a lui Mircea Badea, Vlăduț. Carmen ne-a povestit cum a reacționat acesta după operație: 'El a fost foarte încântat de pansamentul meu, pentru ca l-a desenat, mi l-a personalizat. Mi-a desenat o umbrella, și-a scris numele pe el, din când în când venea și îmi spunea 'vai, dar trebuie să îți desenez și o prăjitură, că poate ai nevoie'.

La patru ani, Vlăduț are o serie de aptitudini cel puțin interesante, așa cum ne-a mărturisit Carmen Brumă: 'Vlăduț a fost atras de foarte mic de semne/sigle/forme, litere și cifre. Știe toate mărcile de mașini posibile ( de la fiecare brand știe toate modelele!!!)  și le recunoaște pe stradă fără să se uite la sigle. Știe să citească în special cuvintele care au până în 6-7 litere, să facă adunări și scăderi simple, să numere până la 100.'

Foto: Instagram

Citește și:

Reacția uimitoare a lui Meghan Markle când a recunoscut în mulțime o admiratoare de pe Instagram

Adelina Pestrițu a iscat controverse pe internet cu o poză before/after: „Voi, vedetele, reușiți să slăbiți și să vă crească părul peste noapte!'

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter