Cum a reacționat tatăl Andrei când artista l-a ales pe Cătălin Măruță ca manager, în locul lui: „A fost o tranziție...” / EXCLUSIV

Publicat pe

Cum a reacționat tatăl Andrei când artista l-a ales pe Cătălin Măruță ca manager, în locul lui? Cântăreața ne-a oferit răspunsul în paginile revistei VIVA!, într-un număr anterior. Tot acolo, în cadrul interviului, îndrăgita solistă ne-a vorbit și despre relația cu frații săi. De asemenea, ne-a dezvăluit și ce conexiune puternică are cu mama ei, femeia pe care o divinizează, pur și simplu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Andra, ai trei frați cu care ai o relație excelentă. Așa au fost lucrurile întotdeauna în familia voastră? Cum a fost să fii mezina familiei?

Așa este, am două surori și un frate și îi iubesc pe toți foarte mult. Când eram copii, ne tachinam, ne certam, dar recunosc că eram răsfățata familiei, că mă protejau și mă menajau mult. Să fiu mezina a fost deci un mare răsfăț, m-am bucurat mult de atenția lor și de mai puține responsabilități în casă.

Cum a reacționat tatăl Andrei când artista l-a ales pe Cătălin Măruță ca manager, în locul lui: „A fost o tranziție...' / EXCLUSIVCum a reacționat tatăl Andrei când artista l-a ales pe Cătălin Măruță ca manager, în locul lui: „A fost o tranziție...' / EXCLUSIV

Citește și: Cum își educă Andra și Cătălin Măruță copiii:„Sunt diferiți și independenți, nu lasă pe nimeni să…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum au trecut Andra și Cătălin Măruță peste greutăți, în căsnicie:„Noi cred că suntem încă la început, chiar și după 14 ani de când ne-am spus DA'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce reguli le-a impus Gina Pistol bunicii și bonei lui Josephine, înainte de a pleca în vacanță:„Nu sunt genul de mamă geloasă”

Citește și: Cristina Șișcanu, adevărul despre începutul relației cu Mădălin Ionescu.A fost acuzată că l-a despărțit de soție: „A fost un șoc”

Cum a reacționat tatăl Andrei când artista l-a ales pe Cătălin Măruță ca manager, în locul lui

Spui că ai fost răsfățata familiei, dar totuși știu că părinții au insistat să studiezi muzica și că nu ai prea avut o copilărie clasică…

A fost în primul rând alegerea mea să studiez muzica, iar părinților le mulțumesc că m-au sprijinit și mi-au permis să îmi urmez visul. Copilăria mea nu a fost una clasică, dar a fost foarte fericită. Am avut, de mică, multe concerte, dar și multe satisfacții. Acasă am fost răsfățată de frații mei și m-am simțit mereu foarte iubită.

De care dintre frații tăi te-ai simțit, de-a lungul timpului, mai apropiată?

Cu fiecare dintre ei am o relație unică. Cu Diana și cu Aura m-am înțeles bine, ca fetele, aș putea spune, nu avem secrete și ne ajutăm una pe cealaltă la nevoie, iar cu Săndel, de asemenea, mă înțeleg bine și avem în comun și muzica. Mi-a făcut mare plăcere să cânt cu el și cu soția lui, Aurora.

Cum este relația voastră în prezent, cât de des vă vedeți, cât de des vorbiți, vă cereți sfaturi?

Fiecare are familia sa, nu locuim în același oraș și ne auzim mai mult la telefon. De sărbători încercăm să ne reunim, ne e foarte dor unii de alții, dacă nu ne vedem măcar de Paște și de Crăciun.

Cum se înțelege artista cu mama ei: „Avem o conexiune puternică'

Semeni cu mama ta ca două picături de apă și știu că o divinizezi, pur și simplu. Ai păstrat vreodată un secret față de mama ta?

Mulțumesc pentru compliment! Sper că îi semăn mamei, pentru că o iubesc și o admir foarte mult, este un om foarte bun, înțelept, plin de empatie și cu o inteligență emoțională aparte. Nu am secrete față de mama, cred că nici nu aș putea, parcă îmi citește gândurile. Dacă sunt tristă, imediat simte, dacă sunt fericită, se bucură și ea! Avem o conexiune puternică.

Ai declarat de curând că, la un moment dat, ai renunțat la serviciile de manager ale tatălui în favoarea lui Cătălin. A fost atunci un moment delicat între voi, în relația voastră? Deh, au și tații orgoliul lor, chiar dacă își iubesc ginerele la nebunie…

A fost o tranziție firească, nu un moment delicat. Eu am încercat să lucrez și cu un alt manager, nu un membru al familiei, dar nu a funcționat colaborarea pentru că eram obișnuită cu o persoană care știe totul despre programul meu, despre nevoile mele și mi se părea greu să comunic cu un străin. Cătălin era alegerea cea mai potrivită, mă însoțea adesea, știa totul despre cariera mea și lua decizii ca și cum ar fi ales pentru el însuși. Nicio secundă nu s-a pus problema ca tatăl meu să nu fie de acord, s-a bucurat că a putut să preia Cătălin, că înțelegea domeniul și a putut să se muleze.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter