Carmen Iohannis a purtat o ținută mai puțin obișnuită pentru ea, la dineul de la Palatul Buckingham

Publicat pe de Alina Dan

Președintele României și soția sa au participat, miercuri seară, la un dineu organizat la Palatul Buckingham, cu ocazia împlinirii a 70 de ani de către prințul Charles. La recepția aniversară, Carmen Iohannis a purtat o ținută mai puțin obișnuită pentru ea.

Carmen Iohannis a purtat o ținută mai puțin obișnuită pentru ea, la dineul de la Palatul BuckinghamCarmen Iohannis a purtat o ținută mai puțin obișnuită pentru ea, la dineul de la Palatul Buckingham

Soția președintelui a optat și de această dată pentru designeri români, însă pentru evenimentul de gală a surprins cu lungimea rochiei. Carmen Iohannis a purtat o rochie roșie din mătase mikado, cu mâneci din tull transparent, care au oferit modelului clasic nu doar originalitate, ci și un aer modern. Rochia, al cărei preț de vânzare este de 1980 de lei, face parte din ultima colecție Andrea Tincu, prezentată la Vienna Fashion Week 2018 și a fost accesorizată cu o geantă semnată de designerul de accesorii Laura Olaru.

Evoluția stilului Primei Doamne

La 58 de ani, dintre care patru în calitate de Primă Doamnă a României, Carmen Iohannis se remarcă printr-un stil personal care o definește, fără a epata. Alegerile vestimentare ale soției preledintelui nu au fost mereu apreciate și destui au criticat fie lungimea rochiilor, fie alegerea accesoriilor sau opțiunea vestimentară pentru diferite ocazii mai mult sau mai puțin oficiale. Cu toate acestea, Carmen Iohannis a menținut linia clasică pe care a pornit, ținând însă cont și de recomandările stiliștilor. În galeria atașată acestui articol, puteți vedea cum a evoluat stilul Primei Doamne în cei patru ani de când Klaus Iohannis a preluat mandatul de președinte al României.

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter