Cum s-a înțeles Neti Sandu cu regretata ei mamă: „Nu a fost perfectă relația, pentru că e greu să mulțumești o mamă...” / EXCLUSIV

Publicat pe

Deși e un subiect sensibil, Neti Sandu ne-a dezvăluit cum s-a înțeles cu regretata ei mamă. Vedeta de la PRO TV recunoaște că relația lor nu a fost una perfectă, pentru că, spune ea, e „greu să mulțumești o mamă perfectă'. Cu toate acestea, prezentatoarea TV are numai cuvinte de laudă la adresa ei, iar moartea celei care i-a dat viață a reprezentat o lovitură grea pentru ea. Iată ce ne-a spus și despre tatăl și bunicii ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Sunteți sărbătorita lunii noiembrie. Profit de ocazie și vă urez la mulți ani, cu muuuultă sănătate! Astăzi împliniți 64 de ani. Recunosc, nu mi-a venit să cred, pentru că v-aș fi dat mult mai puțin. Sunteți împlinită? Ce gânduri aveți?

Sunt mulțumită că sunt sănătoasă, că am adunat atâția ani pe care nu-i simt, tot ce fac este să mă bucur de ei, mi se pare o performanță, un cadou, și pentru că de multe ori compar asta cu alte lucruri. Este o virtute să îmbătrânești, că ați văzut ce ușor se moare, la orice vârstă. Dacă sunt și sănătoasă și fac și ce-mi place, atunci sunt împlinită.

Cum s-a înțeles Neti Sandu cu regretata ei mamă: „Nu a fost perfectă relația, pentru că e greu să mulțumești o mamă...' / EXCLUSIVCum s-a înțeles Neti Sandu cu regretata ei mamă: „Nu a fost perfectă relația, pentru că e greu să mulțumești o mamă...' / EXCLUSIV

Citește și: Cum a afectat-o pe Neti Sandu despărțirea de fostul iubit, după 10 ani de relație, și ce spune despre conviețuirea în cuplu:„M-a plonjat într-o depresie…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Neti Sandu cu Andreea Esca, colega ei de la PRO TV:„Ne întâlnim doar pe la evenimente. Felul ei de a se purta cu oamenii…' / EXCLUSIV

Citește și: Florinel Coman și Ioana Timofeciuc și-au botezat fetița.Cine sunt nașii copilului

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă au semnat actele de divorț, apoi s-au răzgândit și s-au împăcat:”Am plecat împreună”

Cum s-a înțeles Neti Sandu cu regretata ei mamă

Cum sărbătoriți anul acesta? Care considerați că a fost cea mai frumoasă aniversare? Dar cea mai nereușită?

Cea mai nereușită a fost în timpul pandemiei, atunci când am fost nevoită să stau în casă de ziua mea. Cea mai reușită a fost când am împlinit 60 de ani. Mi s-a părut nemaipomenit atunci când prietenele mele m-au luat cu mașina, m-au dus la munte, am stat la spa și a fost foarte drăguț. Am fost tare fericită. Anul acesta nu m-am gândit încă ce o să fac, dar sigur o voi face, trebuie ceva improvizat.

Deși poate sună a clișeu, chiar aveți o viață demnă de un scenariu de film. Până la 64 de ani, ați trecut printr-o mulțime de experiențe, multe dintre ele, din păcate, neplăcute. Cum ați reușit să vă mențineți zâmbetul pe buze, în ciuda greutăților?

Dacă aș fi avut o viață à la carte, atunci probabil nu aș fi progresat deloc. Numai faptul că am avut eșecuri m-a făcut să mă gândesc la ce ar trebui să schimb, ce vrea să mi se spună. Asta m-a interesat mereu. Atunci am mai corectat pe ici, pe colo, m-am mai analizat, am descoperit tot felul de lucruri despre mine, am experimentat tot felul de metode ca să-mi creez o stare bună. Am făcut tot timpul exerciții de dezvoltare personală.

Cum a devenit astrolog

Aș vrea să o luăm cu începutul și se ne întoarcem puțin în timp. Cum era copilul Neti Sandu? Ce amintiri aveți din acea perioadă?

Asta le povesteam zilele trecute colegelor, care au râs și m-au pus să le repet povestea. Le spuneam cum stăteam eu în curtea plină de flori, de pomi, de albine care zumzăiau. Eu stăteam sub un cais, îmi beam cafeaua cu frișcă și așteptam viitorul, care era într-un fel… (zâmbește) Pur și simplu stăteam și îmi așteptam viitorul.

Proveniți dintr-o familie în care religia a jucat un rol primordial. Bunicii dumneavoastră penticostali erau foarte exigenți și nu înțelegeați de ce-și blamau copiii pentru că nu mergeau la biserică. V-a făcut acest lucru să vă distanțați vreodată de credință? Cum e relația dumneavoastră cu Dumnezeu?

Nu, nu să mă distanțez, ci să încerc să o înțeleg. La momentul respectiv, da, era sâcâitor, nu voiam, iar ei erau prea rigizi, nu știau cum să te facă să înțelegi. Eram prea mică pentru a-mi dori ceva ce era mai mult pentru oamenii mai în vârstă. Așa am ajuns la astrologie, dorindu-mi să aflu ce e acolo.

Neti Sandu, despre părinții ei: „Toate calitățile de la tata le-am moștenit'

Deși nu ați avut o relație perfectă, ați fost profund afectată de moartea mamei. Aveți vreun regret atunci când vă gândiți la ea? Există ceva ce poate n-ați avut curaj sau nu ați apucat să-i spuneți?

Nu m-am gândit așa, pentru că ea știa foarte bine care era rolul ei, iar eu știam ce am de făcut. Nu cred că se punea problema că se mai putea face ceva și nu s-a făcut. Eu am făcut tot ce am putut în calitatea mea de copil, iar ea s-a depășit pe ea în a face totul. Nu a fost perfectă relația, pentru că e greu să mulțumești o mamă perfectă.

Despre tatăl dumneavoastră nu se cunosc însă prea multe… Cum era el, ca părinte? Ce sfaturi prețioase v-a dat? Ce ați moștenit de la fiecare în parte?

Tata era foarte talentat. Toate calitățile de la el le-am moștenit, și eu, și sora mea. Era foarte emotiv, de aceea nu a putut să se manifeste, să-și pună în valoare calitățile, dar a fost un foarte bun transmițător. De fiecare dată când fac câte ceva, îmi dau seama că de acolo am calitatea asta. Sigur că-i regăsesc și pe mama sau pe bunicii mei în mine.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE NOIEMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, Facebook, Răzvan Lupică (PRO TV)

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter