Metoda inedită prin care Iulia Vântur s-a lăsat de fumat: „Schimbă gândul”

Publicat pe

Iulia Vântur a renunțat la foarte multe obiceiuri care îi dăunau sănătății, printr-o metodă inedită pe care i-a dezvăluit-o lui Mihai Morar. Vedeta s-a mutat în India, acolo unde trăiește o viață fericită. Atunci, aceasta a descoperit un „truc' care a ajutat-o să depășească multe obstacole și să se lase de fumat, deși foarte mulți oameni se luptă cu acest obicei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Iulia Vântur a vorbit deschis despre mutarea sa în India și despre metoda care i-a schimbat viața. Fosta prezentatoare de la ProTV a învățat să își controleze gândurile negative, iar de atunci nu a mai întâmpinat probleme. Mai mult, invitată la podcastul „Fain & Simplu', moderat de Mihai Morar, Iulia Vântur a abordat și subiecte considerate încă tabu, precum religia și spiritualitatea.

Citește și: Ce record a bătut Iulia Vântur în India, după ce s-a întors în România: „A depășit toate așteptările”

Citește și: Cum a devenit Iulia Vântur celebră în India. Nu are legătură cu Salman Khan: „Eram într-o seară…”

Citește și: Ea este femeia cu care Salman Khan a vrut să se însoare, înainte să apară Iulia Vântur în peisaj! Cine s-a opus căsătoriei actorului cu Miss India

Citește și: Ce a obligat-o Salman Khan pe Iulia Vântur să facă pentru a rămâne cu el. Așa i-a demonstrat iubirea actorului indian

De asemenea, vedeta s-a axat foarte mult pe ideea de familie și pace interioară și a povestit că singurul lucru învățat în India pe care l-ar inocula și românilor este importanța aproapelui. „Noi am devenit foarte individualiști, suntem majori, ne mutăm la casa noastră, suntem mai preocupați de propria noastră familie, devenim independenți. În India mie asta îmi place și mi se pare frumos: oamenii aceia sunt mult mai stabili din punct de vedere emoțional, pentru că au mereu familia lângă ei. Nici nu ne imaginăm cât de important e pilonul ăsta.', a precizat Iulia Vântur.

Metoda inedită prin care Iulia Vântur s-a lăsat de fumat: „Schimbă gândul'Metoda inedită prin care Iulia Vântur s-a lăsat de fumat: „Schimbă gândul'

Iulia Vântur, despre cum a reușit să se lase de fumat. E un truc simplu

În urmă cu mai bine de 5 ani, Iulia Vântur a decis să întrerupă legătura nocivă pe care o avea cu țigările. Acest obicei a fost eliminat printr-o metodă homeopată, susținută de evoluția spirituală a fostei vedete TV și capacitatea sa de a-și controla gândurile și voința. Iulia Vântur s-a lăsat de fumat cu o singură injecție.

„ Te gândești la o nenorocire în momentul ăsta, da? În secunda următoare zici: «schimbă gândul», gândește-te la altceva! Pur și simplu. Exact așa am reușit și eu… și să mă las de fumat. «Schimbă gândul». Este alegere, este doar o alegere. Și instant ai să vezi că te gândești la altceva și este starea de bine. Asta nu înseamnă să ignori, nu, dar să conștientizezi că starea aia nu îți face bine, ești în ea, pentru o vreme, dar nu poți să dedici toată viața celei stări.', a dezvăluit Iulia Vântur, cu privire la modalitatea prin care s-a lăsat de fumat.

Întrebată când s-a lăsat de fumat, superba șatenă a răspuns: „ Acum 5 ani…bine, am apelat și la puțin ajutor, la o tehnică. Dar totul a ținut de mine mai departe.'.

Nu, nu (n.red.- prin hipnoză) . Un fel de cocktail homeopat, se injectează în lobul urechii, durează 2 secunde. Teoretic ar trebui să dispară această dorință, nevoie a fumatului. Sunt însă și persoane care s-au apucat de fumat cu această tehnică. Eu asta am învățat atunci și am aplicat: «schimbă gândul». În secunda în care mă gândeam la fum, schimbam gândul.', a mai adăugat Iulia Vântur.

Iulia Vântur, despre evoluția spirituală

Deși s-ar crede că fosta prezentatoare TV a descoperit spiritualitatea în India, Iulia Vântur a făcut primii pași în această lume înainte să plece din țară. A apelat la specialiști, a practicat meditația și a cunoscut numeroase terapii, în dorința de a se regăsi pe sine. Ulterior, după ce a pus în practică și tehnicile marelui Osho, Iulia Vântur a plecat în țara sa adoptivă, India.

„Clădirea mea spirituală a început în România. Eram avidă să cunosc mai mult, să învăț mai mult, mergeam la toate cursurile, la tot felul de meditații și terapii, pentru că îmi doream să aflu întrebarea supremă: cine sunt eu? Am început cu tot felul de meditații, după care încercat tehnicile lui Osho (n.r. tehnicile de meditație) în România, după care am ajuns și acolo, în India.', a conchis Iulia Vântur.

Sursa FOTO: Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter