Cum s-au cunoscut Elwira și Mihai Petre. Ce spun despre al treilea copil, acum: „Nu a fost dragoste la prima vedere. Un nou membru în familie... / EXCLUSIV

Publicat pe

Elwira și Mihai Petre sunt cunoscuți la nivelul întregii țări și nu numai. Succesul lor a ajuns și peste hotare, fiind unii dintre cei mai apreciați dansatori și coregrafi. Sunt împreună de peste un deceniu și au două fetițe superbe. Puțină lume știe însă cum s-au cunoscut. Ne-au recunoscut că, spre surprinderea tuturor, între ei nu a fost dragoste la prima vedere. Iată ce ne-au spus și despre al treilea copil!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Elwira, Mihai, sunteți împreună de aproape două decenii și chiar sunt curioasă dacă a fost dragoste la prima vedere… Cum au fost începuturile relației voastre?

E: Relația noastră nu a fost dragoste la prima vedere, iar asta a contat foarte mult, cred eu. Ne-am întâlnit pentru că am vrut să dansăm împreună, iar scopul nostru era unul clar: să performăm. Avem amândoi ambiția în sânge și, când am văzut că și Mihai are aceeași dorință de a lupta pentru acest ideal, am rămas impresionată. Apoi, am descoperit că ne înțelegem pe mai multe planuri, iar după luni în care doar dansam împreună, am ajuns să simțim scânteia. Am știut că suntem foarte atrași unul de celălalt. A contat mult că ne-am cunoscut înainte destul de bine. Nu a fost dragoste la prima vedere, sinceră să fiu în primele luni nu ne înțelegeam deloc! (râde) Apoi, lucrurile s-au așezat și au venit sentimentele puternice.

M: Nu aş spune că a fost dragoste la prima vedere, chiar dacă Elwira a fost dintotdeauna o prezenţă care a impresionat. Ba chiar la începutul relaţiei noastre eram amândoi mult prea focusaţi pe profesie.

Cum s-au cunoscut Elwira și Mihai Petre. Ce spun despre al treilea copil, acum: „Nu a fost dragoste la prima vedere. Un nou membru în familie... / EXCLUSIVCum s-au cunoscut Elwira și Mihai Petre. Ce spun despre al treilea copil, acum: „Nu a fost dragoste la prima vedere. Un nou membru în familie... / EXCLUSIV

Citește și: Cum s-a schimbat relația dintre Elwira și Mihai Petre, după Asia Express:„Au fost momente grele, dificile' / EXCLUSIV

Citește și: Elwira și Mihai Petre, adevărul despre neînțelegerile de la Asia Express:„Au fost dăți în care…' / EXCLUSIV

Citește și: Mariana Ionescu Căpitănescu și sora sa, Marcela Fota, hărțuite zilnic de un fan înfocat. Au mers la poliție:„Suntem într-un real pericol'

Citește și: De ce și-a mutat Vladimir Drăghia fetița la altă grădiniță:„Au pierdut câteva zeci de mii de euro'

Cum s-au cunoscut Elwira și Mihai Petre. Iată ce spun despre al treilea copil

Elwira, ce impresie ți-a lăsat Mihai, la început? Te-a cucerit cu perseverența lui, cu faptul că a venit după tine?

Da, am apreciat că Mihai a venit în Polonia! Noi am dat o probă în Moldova și am petrecut trei zile împreună, apoi fiecare s-a întors în țară. A doua zi, Mihai m-a sunat să mă anunțe că vine câteva săptămâni în Polonia. M-a impresionat să văd că este un om foarte hotărât, serios, că îi plac lucrurile bine făcute și că nu lasă loc de greșeală. Am descoperit că avem aceeași direcție și este foarte important pentru un cuplu ca partenerii să tragă în aceeași direcție. Am avut foarte mare încredere în el, știam că este un profesionist, că este extrem de ambițios și că își dorește să facă lucrurile la un nivel înalt. Iar asta mi-a plăcut enorm la el.

Elwira, cât de greu ți-a fost când te-ai mutat în București? Cât de repede ai reușit să te integrezi, să înveți limba, să-ți faci prieteni? Ce a fost cel mai greu?

Începutul a fost foarte greu, dar eu cumva eram obișnuită. Aveam 15 ani când am plecat de la părinți în alt oraș, acolo unde aveam un partener de dans. Eram doar un copil atunci când am plecat de la părinți și eram obișnuită cu dorul de familie. Dar știam cu ce scop o fac, iar asta mă motiva enorm. Când am schimbat țara, a fost mai dificil, mai ales din cauza limbii, dar și a mâncării. Îmi lipseau anumite produse din Polonia care nu existau aici, precum varza murată cu chimen și morcov, pe care eu o găseam la orice magazin, sau colțunașii, iar la 18 ani eu încă nu știam să le fac singură. Dar toată familia lui Mihai și toți oamenii pe care i-am cunoscut erau atât de primitori și de bine intenționați, încât nu am simțit atât de puternic dorul de prieteni. Au avut grijă să mă integreze în familie și mi-a fost foarte bine. Se străduiau să mă facă să mă simt bine și am apreciat puternic acest lucru. Este foarte greu să îți părăsești țara atât de tânăr, însă eu aici am întâlnit oameni buni și blânzi care au făcut tranziția mai ușoară. În doi ani am învățat și limba română, iar la orice cuvânt sau frază pe care nu o știam îi întrebam pe cei din jur.

„Un nou membru în familie este binevenit'

Am vorbit deja despre fetițele vostre… V-ați gândit și la al treilea copil?

E: Cu foarte mulți ani în urmă, eu îmi doream trei copii, dar cumva lucrurile s-au dilatat în timp. Mi-ar plăcea să mai avem, dar eu sunt foarte conștientă că timpul nu este în favoarea noastră. Mie mi-ar plăcea să fim cât mai mult timp lângă fetele noastre, iar dacă se întâmplă, ceea ce nu excludem, un nou membru în familie este binevenit! Dar, cu toate astea, suntem conștienți și de realitate.

Cum v-a schimbat viața acest moment?

M: Venirea pe lume a copiilor m-a schimbat la modul absolut. Mă simt deopotrivă mai puternic şi mai vulnerabil, şi îmi place acest lucru. Pe lângă faptul că simt o iubire intensă şi neconditionată, motivația mea de a face lucruri şi de a mă trezi în fiecare dimineaţă este mult mai puternică. Copiii sunt o binecuvântare!

Sursă foto: Instagram, Alex Roșieanu

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter