Cum se descurcă Anca Serea ca mamă, cu 6 copii: „Ei sunt tot ce mi-am dorit. Atunci când iubești nu ți se mai pare că faci un efort” / EXCLUSIV

Publicat pe

Cum se descurcă Anca Serea ca mamă, cu 6 copii. Anca Serea este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul autohton. Pe lângă frumusețea ei și cariera impresionantă, aceasta atrage multă admirație din partea publicului pentru devotamentul ei față de cei 6 copii ai săi. Soția lui Adi Sînă spune despre moștenitorii săi că sunt tot ce și-a dorit, astfel că nu are motive să se plângă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

La 41 de ani arată senzațional, are o căsnicie perfectă și o familie frumoasă și numeroasă, iar în noiembrie aniversează 7 ani de la căsătorie. Dacă nu ați ghicit deja, este vorba despre Anca Serea. Vedeta a reușit mereu să îmbine perfect viața profesională cu cea de familie, o familie cu 6 copii, așadar am fost curioși să aflăm care este secretul ei. Recunoaștem că ne-a surprins pe alocuri.

Cum se descurcă Anca Serea ca mamă, cu 6 copii: „Ei sunt tot ce mi-am dorit. Atunci când iubești nu ți se mai pare că faci un efort' / EXCLUSIVCum se descurcă Anca Serea ca mamă, cu 6 copii: „Ei sunt tot ce mi-am dorit. Atunci când iubești nu ți se mai pare că faci un efort' / EXCLUSIV

Pe Anca am întâlnit-o, recent, la un eveniment monden și, cu toate că timpul a fost scurt, am invitat-o la un interviu-fulger. Am vrut, evident, să aflăm ce se mai petrece acum în viața ei, dar și cum gestionează o femeie de carieră lucrurile atunci când atenția sa este împărțită la 6 sau, mai nou, la 5, pentru că fiul ei cel mare, David, este student și învață peste hotare. Și, nu în ultimul rând, am fost curioși să-i aflăm secretele de frumusețe, fiindcă Anca Serea, posesoarea unei siluete de invidiat, este cea mai bună dovadă că vârsta este doar un număr…

Citește și: Cum au devenit Anca Serea și Adi Sână proprietarii vilei de 500.000 de euro în care au stat cu chirie:”Este o casă foarte costisitoare, foarte obositoare fizic”

Citește și: Motivul pentru care Anca Serea a ajuns la psiholog:„Aveam tot felul de coșmaruri, îmi făceam tot felul de scenarii'

Citește și: Anamaria Prodan vrea să candideze la președinția României:”Am ieșit la luptă”

Citește și: Câți bani a cheltuit miliardarul Peter Thiel la un restaurant din Brașov:„Nu au optat pentru nimic deosebit'

Cum se descurcă Anca Serea ca mamă, cu 6 copii

Cu cine ai lăsat copiii? Cu cine îi lași de obicei, atunci când ieși la evenimentele mondene?

Sunt acasă cu tatăl lor și cu fratele mai mare. Și cu bona.

Bănuiesc că toată lumea te întreabă cum te descurci cu atâția copii…

Cum să mă descurc? Mulțumesc, foarte bine! E normalitatea mea, e viața mea de zi cu zi. Nu am cum să zic că nu mă descurc deoarece copiii au venit din iubire. Ei sunt tot ce mi-am dorit și, chiar dacă mai am momente în care îmi vine să mă plâng, de exemplu, mă simt obosită, uneori chiar epuizată, mi se pare total aiurea să zic că nu mai pot. Practic, ei sunt viața mea de zi cu zi. Și cu ei mă umplu de energie pozitivă.

Nu te întreabă mămicile, nu îți spun să le dai sfaturi? Unele au doar un copil sau doi și li se pare foarte complicat…

Ba da! Acestea sunt cele mai frecvente întrebări, cum mă descurc. Ba chiar a început să fie clișeică întrebarea aceasta… ca și răspunsul meu. Mie nu mi se mai pare că fac nimic special. Ei fac parte din rutina mea, din obișnuința mea și îi iubesc. Și atunci când iubești ceva sau pe cineva nu ți se mai pare că faci un efort.

„Sunt niște copii foarte buni'

Și cred că aici este secretul…

Da! Ei sunt niște copii foarte buni. Chiar sunt niște copii buni și foarte liniștiți. De multe ori îmi vin în întâmpinare, mă ajută, sunt înțelegători. Spre exemplu, mă însoțesc când nu am cu cine să îi las… Noi petrecem foarte mult împreună și cred că de aici vine și faptul că avem o comunicare foarte bună, o relație foarte frumoasă.

Și da, mă întreabă multe mămici cum mă descurc. Și eu pot să le spun mămicilor care au doar un singur copil și care mă întreabă, fiindcă și eu am trecut prin această experiență. Pentru că, uneori, e mai greu doar cu un singur copil. E ca mersul pe bicicletă, scuzați-mi comparația! Cu cât mergi mai bine, cu atât înveți să mergi mai bine și mai corect. Așa cred că este și cu creșterea și educația copiilor.

Anca Serea: „Nu-i las la programul lung pe copii'

În următoarea perioadă ce faci? Îmi imaginez că ești ocupată cu copiii, cu școala.

Eu am o activitate strânsă cu ei, lucrăm unu la unu și nu-i las la programul lung pe copii.

Te ții de ei, ești o mamă foarte atentă la nevoile copiilor ei.

Cred că o să se vadă acest lucru peste 15-20 de ani. Când ei o să fie mari și o să se vadă ce realizări o să aibă. Dar, deocamdată, sunt foarte mulțumită de ei. Sunt foarte cuminți și buni.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE NOIEMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: PR, Instagram, Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter