Cum se descurcă Valentina Pelinel ca mamă și ce sacrificii a făcut pentru mariajul cu Cristi Borcea: „Viața în căsnicie este o provocare. Am avut de înfruntat dificultăți și situații tensionate” / EXCLUSIV

Publicat pe

Acum ceva timp, Valentina Pelinel ne-a povestit cum se descurcă în rolul de mamă, cu trei copii, dar ne-a spus și ce sacrificii a făcut pentru mariajul cu soțul ei, Cristi Borcea. Vedeta recunoaște că atât în rolul de mamă, cât și în cel de soție, a întâmpinat numeroase provocări, însă nu și-ar vedea viața altfel. Blondina își iubește familia mai mult ca orice pe lume și este mândră de cei dragi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Valentina, cred că te afli în cea mai bună perioadă a ta atât pe plan personal, cât și profesional. Ești o femeie împlinită: ai trei copii frumoși, un soț care te adoră, contracte de imagine, te ocupi și de afacerile familiei. Ce preț ai plătit pentru fericirea de care te bucuri în prezent? Mă gândesc că nu ți-a fost ușor să lupți pentru această poveste de iubire și să faci față comentariilor peiorative la adresa ta sau a soțului tău.

Sunt împlinită și fericită pe toate planurile, așa este. Însă nu cred că am plătit un preț mai mare sau mai mic decât orice altă persoană. Am avut de înfruntat dificultăți și situații tensionate, însă toți avem provocări în viață peste care învățăm să trecem atunci când ne dorim ceva cu adevărat. Am luptat pentru relația cu Cristi, pentru copiii mei, pentru fericirea noastră așa cum ar face orice femeie care simte că acolo este locul ei. Ușor nu a fost, însă împreună am făcut echipă comună, am vorbit public când a fost cazul și am lăsat să treacă pe lângă noi alte lucruri, care nu meritau atenția noastră.

Cum se descurcă Valentina Pelinel ca mamă și ce sacrificii a făcut pentru mariajul cu Cristi Borcea: „Viața în căsnicie este o provocare. Am avut de înfruntat dificultăți și situații tensionate' / EXCLUSIVCum se descurcă Valentina Pelinel ca mamă și ce sacrificii a făcut pentru mariajul cu Cristi Borcea: „Viața în căsnicie este o provocare. Am avut de înfruntat dificultăți și situații tensionate' / EXCLUSIV

Citește și: Cum a început relația dintre Valentina Pelinel și Cristi Borcea. Ce relație are afaceristul cu familia ei: „Am ales să urmez calea inimii' / EXCLUSIV

Citește și: De ce și-au separat Valentina Pelinel și Cristi Borcea bunurile înainte de căsătorie: „Cristi este un om valoros. Pe plan financiar…' / EXCLUSIV

Citește și: Radu Siffredi, iubitul Oanei Matache, surprins vizibil îngrijorat, după scandalul cu mama artistei. Cum a fost fotografiat de paparazzi

Citește și: Cum au ales Theo Rose și Anghel Damian numele Sasha pentru fiul lor: „Inițial am crezut că este fetiță și…”

Cum se descurcă Valentina Pelinel ca mamă și ce sacrificii a făcut pentru mariajul cu Cristi Borcea

Cum ești ca mamă? Cum gestionezi ciondănelile dintre Milan și gemene? Se simte diferența de vârstă dintre ei?

Copiii cresc frumos și armonios, sub ochii noștri, în fiecare zi uimindu-ne cât de multă dragoste pot să trezească în sufletele noastre, în moduri noi. Ce este cel mai important este că se înțeleg toți bine, își
petrec timpul împreună jucându-se și, mai ales, cei mici învață de la cei mari. Este una dintre cele mai frumoase relații. Este atât de multă iubire, protecție și sprijin între ei și sunt mândră de conexiunea lor specială.

Viața cu trei copii e o provocare, dar o provocare plăcută. Nu există termen de comparație; ajungi să apreciezi viața din alte perspective, mai profunde și mai înțelepte. Când ajungi acasă și le vezi zâmbetul, simți că orice dificultate a meritat. Viața în căsnicie este și ea o provocare. Faptul că eu și Cristi facem o echipă, avem aceleași valori, ne dorim aceleași lucruri contează cel mai mult, ne unește și ne dă putere în orice situație. Fiecare etapă de viață are provocările, responsabilitățile și recompensele ei, nu se pot compara sau evita. Înveți din ce trăiești și te bucuri de fiecare etapă.

„Nu este nimic atât de greu încât să nu pot face față, ca mamă'

Ce ți se pare cel mai greu, momentan, de ce provocări ai parte?

Nu este nimic atât de greu încât să nu pot face față, ca mamă. Când au venit fetițele, am avut grijă ca Milan să se simtă cel puțin la fel de iubit și apreciat, să nu existe diferențe sau să perceapă vreo schimbare în calitatea timpului și atenției mele, care până la acel moment îi erau acordate doar lui. Cred că este important să tratezi fiecare aspect la momentul potrivit, iar eu și Milan avem o relație specială, vorbesc cu el ca și cu un adult și am grijă mereu să înțeleagă ce se întâmplă și de ce.

Rania și Indira dau iama în dressingul tău? Vor să îți folosească fardurile, să îți încalțe pantofii?

Sunt adorabile cum învață ele prin imitație și mai ales cât de diferite sunt ca personalitate, deși sunt gemene. Fiecare are spiritul ei propriu și mă bucur să văd cum și-l dezvoltă prin alegerile pe care le fac. Îmi place și mie să le îmbrac și să le răsfăț, dar de cele mai multe ori nu dau iama în lucrurile mele, ci sunt alături de ele să își aleagă fiecare ce îi place din garderoba proprie și să învețe să își contureze un stil.

Milan ce hobby-uri are? Ce activități i-ați inclus în program, ce îi place să facă?

Milan e foarte adaptabil, are activități ca toți copiii de vârsta lui, însă aș spune că înotul e activitatea lui preferată. Îi place mult la bazin și cred că, dacă l-aș lăsa acolo toată ziua, nu s-ar supăra. Mai nou, are ca pasiune grădinăritul. Toți trei mă însoțesc în bucătărie, și acolo petrecem timp de calitate împreună. Un moment preferat este în weekend, când pregătim tiramisu pentru toată familia, desertul casei.

Cristi Borcea a fost foarte bucuros când a aflat că va fi tată de gemene

Iei în calcul ca toți cei trei copii să studieze în străinătate sau îi vrei aproape, să îi știi lângă tine?

Încă nu m-am gândit așa de departe. Sunt oricum adepta unui stil de parenting care pune în prim-plan preferințele copiilor și susținerea alegerilor acestora. Aș prefera ca fiecare dintre ei să ajungă la o concluzie, care să fie în interesul lui și dacă studiul în străinătate este alegerea optimă, noi, ca părinți, suntem alături de ei și îi vom susține în calea pe care doresc să o urmez.

Cum l-ai anunțat pe Cristi că va deveni din nou tată? Povestește-ne ambele situații…

Amândoi ne doream și așteptam momentul cu entuziasm. Cristi a fost cel care m-a încurajat și mi-a spus tot timpul că se va întâmpla, să am încredere și răbdare. M-a susținut în fiecare moment. Îmi aduc aminte cum mereu îmi spunea că își dorește o fetiță care să semene cu mine și să aibă ochii lui albaștri. Iată că Dumnezeu ne-a dat două fetițe, câte una pentru fiecare, așa cum ne-am dorit.

Sursă foto: Instagram

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă