Cum se simte Alina Laufer, însărcinată cu gemeni, după ce a ajuns de urgență la spital: "Orice zi câștigată este binevenită!"

Publicat pe

Însărcinată în luna a șaptea cu gemeni, Alina Laufer a ajuns de urgență la spital, iar soțul său a postat un mesaj disperat pe Facebook prin care face apel la prieteni să se roage pentru soția lui și copiii nenăscuți. Alina a oferit primele declarații despre starea sa actuală.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

De opt ani, Alina și Ilan Laufer se chinuie să aibă copii, iar minunea s-a întâmplat, în sfârșit. În vârstă de 39 de ani, Alina este însărcinată în 29 de săptămâni cu gemeni și, din păcate, au apărut câteva probleme care au trimis-o de urgență la spital. Exista riscul să nască prematur, dar din fericire, totul este în regulă momentan.

Cum se simte Alina Laufer, însărcinată cu gemeni, după ce a ajuns de urgență la spital: "Orice zi câștigată este binevenită!"Cum se simte Alina Laufer, însărcinată cu gemeni, după ce a ajuns de urgență la spital: "Orice zi câștigată este binevenită!"

„Vineri mi s-au rupt membranele, s-au fisurat, ieri am ajuns la spital (n.r. luni). Am sunat doctorul, i-am explicat ce s-a întâmplat, mi-a zis să stau în pat, dar având în vedere că peste weekend nu m-am simțit senzațional,  luni dimineață Ilan a sunat la spital și am venit aici, la Giulești. Eu credeam că mă lasă să plec acasă, nici nu mi-am adus bagaj, dar mi-au zis că rămân.

Sunt la Giulești (n.r – Maternitatea Giulești din București) și sunt foarte mulțumită de sistemul de sănătate de stat. O să nasc prin cezariană, deși la prima sarcină, cu Karina (fetița de 12 ani pe care o are din prima căsătorie, cu artistul Jorje), am născut natural. Acum este inseminare, am sarcină cu gemeni și orice zi câștigată este binevenită!

În luna aprilie ar trebui să nasc copiii. Acum am 29 de săptămâni, dar doctorița mea mi-a spus că nu pare că urmează să nasc. Am rămas internată, totul este sub control, toți trei suntem bine, eu și copiii. Eu stau în pat, nu am voie să fac efort, iar sarcina trebuie monitorizată.

Mi se administrează antibiotic, ca să nu fac vreo infecție. Mi-am făcut ieri și testul Covid. Nu am contracții și nu există semne de naștere, dar nu știu sigur cât va trebui să stau aici sau dacă rămân până voi naște!', a declarat Alina Laufer, în exclusivitate pentru click.ro.

Alina Laufer mai are o fetiță în vârstă de 12 ani, Karina, din prima ei căsnicie cu artistul Jorge.

Citește și:

Magda Catone, confesiune surprinzătoare despre fiul ei: „Cea mai frumoasă zi a mea a fost ziua în care a murit tata'

În ce relații sunt Oana Sârbu și Ștefan Bănică, la 35 de la filmul „Liceenii': „Este la fel de șarmant’

Andreea Bălan și Andreea Antonescu s-au sărutat cu Liviu Vârciu: „Mi-a plăcut'

Ce mesaj a postat Ilan Laufer

Ilan Laufer este cel care a făcut anunțul public conform căruia soția sa Alina este internată de urgență la Maternitatea Giulești din Capitală.

„Scumpa mea soție Alina, a fost internată ieri de urgență la spital, din cauza că una dintre membrane s-a rupt și a început să piardă lichid amniotic. Totul s-a petrecut foarte repede, am ajuns la camera de gardă, Alina a fost preluată de personalul medical și, după 15 minute, am aflat că va rămâne internată în spital pentru cel puțin două săptămâni.

Cu toate că nu pot fi alături de ea din cauza regulilor foarte stricte din spital, Alina luptă în fiecare moment să ducă sarcina mai departe. Mă rog la Dumnezeu să îi aducă acasă sănătoși pe toți trei. Îi puteți lăsa un mesaj de încurajare Alinei chiar aici! Mulțumesc familiei pentru tot sprijinul și suportul acordat!', a anunțat politicianul Ilan Laufer pe Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter