Cum se simte iubita lui Dani Oțil, însărcinată în luna a patra: "Mi-e foame mereu și nu am voie să fac sport"

Publicat pe

Dani Oţil şi iubita lui, Gabriela Prisăcariu, vor deveni părinţi în această vară și sunt mai fericiți ca niciodată că rugăciunile le-au fost ascultate. Și familiile lor au primit vestea cu cea mai mare bucurie, iar pentru Dani, copilul va fi cel mai frumos cadou pe care îl poate primi de ziua lui, care va fi chiar în preajma datei la care este anunțată nașterea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Dani a împlinit anul trecut 40 de ani, pe 24 august, iar Gabriela 29 de ani, în noiembrie. Sunt împreună de la finalul lui 2018 și își doreau foarte mult un copil. Topmodela lui Dani este însărcinată în patru luni şi va naşte la un spital privat din Bucureşti, în luna august, chiar în apropierea aniversării lui Dani.

Cum se simte iubita lui Dani Oțil, însărcinată în luna a patra: "Mi-e foame mereu și nu am voie să fac sport"Cum se simte iubita lui Dani Oțil, însărcinată în luna a patra: "Mi-e foame mereu și nu am voie să fac sport"

Trăim cele mai frumoase clipe. Anul acesta vom fi patru. Trebuie să punem la numărătoare şi pe Găluşcă, pisicuţa noastră, pe care ne-am făcut oarecum antrenamentul ca părinţi. Eu şi Dani ne doream foarte mult un copilaş şi iată că gândurile ne-au fost ascultate. Sunt însărcinată în 16 săptămâni, luna a patra, suntem fericiţi şi ne bucurăm de ceea ce ne este dat să trăim.

Nu vă pot da detalii despre cum l-am anunţat pe Dani că vom avea un bebeluş, prefer să păstrăm pentru noi. La fel şi sexul copilului, dacă este fetiţă sau băiat, sau cine ştie, chiar gemeni, o să fie o surpriză. Pot să vă spun că părinţii noştri au fost copleşiţi de vestea că îi vom face bunici. Îşi doreau mult', a declarat Gabriela Prisăcariu pentru Click!.

Citeste si: Cum arată Gabriela Prisăcariu fără machiaj. Dani Oțil a postat o fotografie cu iubita lui, 100% naturală

Citește și: Iubita lui Dani Oțil – și cu banii luați, și înjurată de fani!Gabriela Prisacariu este la capătul răbdării: „Oameni frustrați!'

Citește și: Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au împlinit doi ani de relație.Ce surpriză imensă a primit prezentatorul TV de la logodnica lui: „Doi ani de calvar’

„M-am îngrășat două kilograme”

Gabriela Prisăcariu a dezvăluit că acum se simte bine, a depășit perioada de la începutul sarcinii, când a avut grețuri, iar acum ar mânca încontinuu. Din fericire pentru Dani, viitoarea mămică spune că nu are pofte speciale și nu l-a trimis până acum să-i cumpere căpșuni în toiul nopții.

Mă simt bine. În prima luna a fost un pic mai greu pentru că am avut stările de greaţă specifice, dar nu au fost atât de grave. Mănânc încontinuu, mi-e foame mereu şi mănânc tot ce prind. Nu am pofte deloc, nu suntem în acel moment de trezit la 2 noaptea să îl trimit pe Dani după căpşuni, chiar este fericit din punctul ăsta de vedere. 

Nutriţionistul meu mi-a recomandat să mănânc tot ce îmi doresc, nu am poftă de dulciuri, ceea ce e bine. M-am îngrăşat două kilograme, însă greutatea pentru mine nu va fi o problemă în această perioadă. Am o singură interdicţie cu care mi-a fost destul de greu să mă obişnuiesc. Nu am voie să fac sport!', a mai detaliat Gabriela. 

Ce spune iubita lui Dani Oțil despre căsătorie

Avem în vedere şi căsătoria, nu aş vrea să vorbesc despre ea pentru că, aşa cum v-am spus, nouă ne plac surprizele. Nu am făcut cumpărături, nu am amenajat camera copilului. Ştiu sigur că am vrea să călătorim, dar vom vedea dacă se poate', a mai povestit Gabriela Prisăcariu.

Gabriela Prisăcariu a devenit cunoscută după ce a participat, în 2015, la concursul „Supermodels by Cătălin Botezatu', apoi a fost invitată la o altă emisiune a postului, Te vreau lângă mine', de la Kanal D. Tânăra a absolvit Dreptul.

În ianuarie 2020, Dani Oţil a cerut-o de soţie în vacanţa din Mexic. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter