Cum se simte Viorel Lis după ce a fost operat la inimă. Oana Lis: „Nu mă ajută nimeni cu el. De când e acasă...”

Publicat pe

Oana Lis a scos la iveală noi detalii despre starea de sănătate a lui Viorel Lis, după ce a fost operat la inimă. În martie anul acesta, fostul edil a ajuns la urgență la spitalul Floreasca, în urma unui infarct. Atunci, acesta a suferit o intervenție delicată, iar medicii i-au implantat un stent. De când a fost externat, soția lui e cea care-l îngrijește în permanență, de una singură, fără niciun ajutor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Oana Lis a dezvăluit noi detalii despre starea de sănătate a lui Viorel Lis, după ce a fost operat la inimă. Pe 6 martie 2022, fostul edil i-a dat mari emoții soției sale. Atunci, acesta ajunsese de urgență la spitalul Floreasca, după ce suferise un infarct. Pentru a-l salva, medicii au intervenit imediat și i-au implantat un stent. Acum, fostul primar al Capitalei e acasă și e îngrijit de partenera lui de viață.

Cum se simte Viorel Lis după ce a fost operat la inimă. Oana Lis: „Nu mă ajută nimeni cu el. De când e acasă...'Cum se simte Viorel Lis după ce a fost operat la inimă. Oana Lis: „Nu mă ajută nimeni cu el. De când e acasă...'

Oana și Viorel Lis sunt un exemplu în rândul cuplurilor, pentru devotamentul de care dau dovadă în relația lor. Deși gurile rele nu le dădeau prea multe șanse la început, iată că se iubesc de mai bine de două decenii, mai exact de 24 de ani, și se sprijină în orice moment, mai ales în situațiile delicate. Din păcate, în ultimii ani, aceștia au întâmpinat numeroase încercări, fostul edil confruntându-se cu diferite probleme de sănătate.

Citește și: Cum arată și cum se simte Viorel Lis, după ce a făcut preinfarct:„Este slăbit, trebuie în continuare să mergem la doctori'

Citește și: Cum se simte Viorel Lis după ce a ajuns la spital cu arsuri:”Abia se mai mișcă…”

Citește și: Bianca Drăgușanu, despre fostul ei iubit, Cătălin Botezatu, la 12 ani de la despărțire:„Dacă ai nevoie de ajutor, el…'

Citește și: Ce salariu lunar primește David Popovici de la CS Dinamo:„Când ajungi la seniori, ori ești cineva, ori te lași'

Cum se simte Viorel Lis după ce a fost operat la inimă

Oana Lis a povestit că îl îngrijește singură pe soțul ei, Viorel Lis, fără ajutorul nimănui. De când problemele lui de sănătate s-au accentuat, atunci când nu e acasă, aceasta are mereu telefonul la ea și se întoarce cât de repede poate în locuința lor. Conform spuselor ei, singurul ei sprijin de acum e Dumnezeu. În prezent, starea lui Viorel nu e nici bună, nici ea, și merge la doctor atunci când e nevoie.

„De când s-au accentuat problemele lui de sănătate, eu am mereu telefonul la mine și nu mă duc foarte departe de casă. Dacă mă sună și are nevoie de ceva, mă întorc imediat. Nu mă ajută nimeni cu Viorel, eu mă descurc singură. Mă ajută Dumnezeu să fiu puternică și să mă descurc singură, nu am nevoie de nimeni. Nu sunt genul să mă plâng și să mă victimizez.

Viorel este acum acasă, e așa și așa. Mergem la doctor, la particular, atunci când avem nevoie, pentru că e mai ok pentru el așa, nu are răbdare să aștepte mult', a declarat Oana Lis pentru Click!

Oana Lis: „Atunci când nu era acasă, nu puteam să dorm deloc'

Oana Lis e extrem de fericită de când Viorel Lis s-a întors acasă de la spital. Aceasta a povestit că cel mai mult îi place să adoarmă la pieptul lui, pentru că asta o liniștește.

„Cel mai frumos moment este zilnic, de când e din nou acasă. Atunci când nu era acasă nu puteam să dorm deloc, erau televizorul și luminile aprinse, mă mai duceam pe la prietene, dar era foarte greu.

Eu dacă mă pun lângă Viorel în pat, adorm în două secunde. Și el la fel. Eu dacă stau în brațele lui Viorel, pe pieptul lui, adorm imediat. Pe pieptul lui este locul meu preferat din lume! Dacă sunt agitată nu pot să adorm și asta este momentul nostru zilnic, mă liniștește. Sunt ca un copil, mă conectez cu el ca de la suflet la suflet', a adăugat ea.

Ce probleme de sănătate a avut Viorel Lis la începutul anului

Primăvara lui 2022 a fost una destul de grea pentru soții Lis. Pe 6 martie, Viorel Lis a ajuns de urgență pe mâinile medicilor, în urma unui infarct. Medicii de la Spitalul Floreasca i-au implantat atunci un stent, pentru a-i salva viața.

Înainte de această problemă, Viorel Lis a ajuns la spital și în luna februarie, cu arsuri grave. Totul s-a petrecut după ce fostul edil a vrut să se încălzească la un radiator și a adormit cu picioarele pe el.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter