Cum slăbește Dan Negru 5 kilograme în 3 zile: "E poate cea mai bună cură de slăbire"

Publicat pe

Dan Negru este pe micul ecran de mai bine de 25 de ani, însă prezentatorul TV a afișat întotdeauna o siluetă de invidiat. Care este secretul a povestit chiar el. E la îndemâna oricui!

Dan Negru se numără printre fericiții care încă mai pot îmbrăca hainele din liceu – pe scurt, vedeta Antenei 1 afișează și acum o siluetă de adolescent, dovadă că are gene bune, dar și că este cumpătat în privința alimentației. Într-un interviu pentru click.ro acesta a povestit cum reușește să dea jos în scurt timp până la 5 kilograme. Asta se întâmplă, în general, în zilele în care are maraton de filmări pentru Revelion. Desigur, nu este cea mai indicată metodă, dar fiind că vedeta antenei 1 a recunoscut că nu mănâncă nimic în acele perioade, ci bea doar ceai negru, dar rezultatul este incredibil!

„Nu mănânc aproape nimic”

Dan Negru povestește că, din cauza agitației și a nemâncării reușește, fără să-și propună asta, să slăbească foarte mult în timp scurt. „Am tabieturile mele pe care le păstrez de 20 de ani la Revelioane. De exemplu, nu am probleme cu greutatea, dar, după cele trei zile în care filmez Revelionul, slăbesc între trei şi cinci kilograme pentru că nu mănânc aproape nimic. Beau doar ceai negru în zilele de filmări pentru revelioane. E poate cea mai bună cură de slăbire: Revelion plus ceai negru şi dai jos trei până la cinci kilograme. E reţetă pe care o am de 20 de ani.

Soția mea, Codruța, îmi pregăteşte în zilele acelea cel puţin 10 litri de ceai negru. Sunt un mare băutor de ceaiuri, iar în perioada filmărilor de revelion fac exces de ceaiuri', ne-a spus vedeta. Dan Negru nu ratează nici un show tv, iar acasă are un televizor doar al lui. „Ne împărţim televizoarele în casă. Eu nu ratez nici un show tv, fie că e de la Kanal D, PRO TV sau Antena 1. Pierd multe ore la tv urmărind orice nimicuri. Şi când nu sunt acasă, înregistrez emisiunile şi le văd noaptea târziu. Ştiu tot ce mişcă în piaţa tv din Romania şi chiar din lume. Am o antenă uriaşă de satelit cu care prind marile posturi tv din lume. Aş spune că sunt workoholic de tv', a declarat Dan Negru pentru publicața menționată.

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter