Cum vor sărbători Jennifer Aniston şi Justin Theroux Valentine’s Day

Publicat pe

La fel ca toate cuplurile de îndrăgostiţi, Jennifer Aniston şi Justin Theroux se pregătesc să sărbătorească Valentines Day.

 

jennifer&justin

 

În cazul lor, sărbătoarea începe chiar mai devreme pentru că actriţa este născută pe 11 februarie, iar sărbătorile de iarnă abia au trecut.

 

„Se întâmplă foarte repede. Mai întâi Crăciunul, apoi Anul Nou şi la final ziua ei de naştere şi Valentines Day', a declarat actorul.

 

„Deci, timp de 2 luni ea este copleşită de daruri. Mă gândesc să îmi sărbătoresc şi eu ziua de naştere la mijlocul lunii ianuarie pentru a închide cercul', a glumit Justin.

 

Jennifer Aniston şi Justin Theroux s-au căsătorit vara trecută pe proprietatea lor din Bel Air unde au organizat o ceremonie intimă, la care au fost prezenţi prietenii apropiaţi.

 

Actorul a mărturisit ca îi prieşte viaţa de bărbat însurat, împărţindu-şi timpul între platourile de filmare de la serialul „Lefovers', casa unde îl aşteaptă Jennifer şi promovarea ultimului lui film, „Zoolander 2' în care Justin şi-ar fi dorit să joace alături de soţia lui.

 

Din păcate, Jennifer Aniston nu a putut fi cooptată în distribuţie din cauza programului său încărcat.

Abonează-mă la newsletter Abonează-mă