A făcut pasul cel mare! Damian Drăghici a cerut-o în căsătorie pe Cristina. ”Am avut emoții mari. Nu știam cum o să reacționeze”

Publicat pe de Alina Dan

Atunci când urcă pe scenă, te încarcă de emoție. De data aceasta, a venit rândul lui să fie copleșit. Zi mare, azi, pentru Damian Drăghici. Relația frumoasă pe care o are cu Cristina Stroe l-a determinat pe muzician să decidă că este momentul să ducă povestea de iubire mai departe, așa că a cerut-o în căsătorie. Pentru că amândoi sunt artiști, unde altundeva se putea întâmpla totul decât pe scenă, fie ea și improvizată în platoul unei televiziuni.

Damian și Cristina au cântat azi împreună, iar, la final, acesta a îngenunchiat și, în direct, spre surpriza colosală a partenerei lui, i-a oferit inelul și a rugat-o să-i fie soție. Cu lacrimi în ochi și sufocată de emoție, Cristina nu a putut spune, pentru început, nimic mai mult decât…'OK'.


Despre gestul său, dar mai ales despre motivația lui, artistul a scris, ulterior, în mediul online:

'De-o vreme încoace, tot dau târcoale gândului că e vremea să îi propun să fie soția mea, dar nu prea știut cum. În general e visul oricărei femei să fie cerute în căsătorie într-un mod cât mai original, poate nu este cel mai creativ sau romantic momentul în care s-a întâmplat cererea, dar anul acesta mi-am propus să fac tot ce simt și să dau frâu liber sentimentelor. Viața mea s-a schimbat radical de când am cunoscut-o pe Cristina Stroe. Mă completează, mă liniștește și îmi oferă dragostea de care am nevoie, iar în egală măsură îmi este pur și simplu inspirație. Am avut emoții foarte mari, nu știam cum o să reacționeze și care va fi răspunsul ei, mai ales că ea nu știa absoult nimic de ceea ce urmă să fac. Am traversat împreună momente dificile, iar în ultimele zile am conștientizat că trebuie să fac pasul asta. Acum am depășit toate situațiile și ne bucurăm doar de emoțiile frumoase care ne copleșesc'. 

Dacă răspunsul Cristinei a fost, la început monosilabic, odată valul de emoție liniștit, aceasta a sintetizat, în cuvinte pline de tandrețe, ultimul an din viața ei, anul de iubire alături de Damian:

'În ultimul an am învățat că dragostea trebuie trăită, simțită și mai puțin expusă sau transpusă în cuvinte, căci atunci când vine vorba de mine și de Damian, nonverbalul dintre noi este mai puternic decât verbalul altora. În ceea ce privește ultimul an a fost unul plin de provocări, de încercări, dar și de realizări, un an în care am simțit mai mult, am trăit fiecare clipă și am iubit intens, toate astea alături de bărbatul pe care îl am lângă mine. Am învățat împreună din lucrurile pe care le-am traversat împreună. Anul asta pot spune că am evoluat împreună din toate punctele de vedere și fiecare a înțeles că nici un vis nu-i prea îndrăzneț și că tot ce-ți dorești se poate îndeplini. Cu siguranță unul dintre cele mai emoționante momente din viață unui cuplu este, fără doar și poate, cererea în căsătorie. Nu m-am așteptat că acest lucru să se întâmple nici o secundă, mai ales în contextul in care ne aflăm, la televizor. Simțindu-mă copleșită de fosta relație, nu mi-a trecut prin cap absolut deloc că un lucru atât de special și intim să fie făcut public, așa că m-am blocat și nu am știut cum să reacționez. Știam că Damian este spontan și imprevizibil, însă nu m-am gândit la asta. Dincolo de urcusurile și coborâșurile din relația noastră, două lucruri esențiale ne-au unit: dagostea ne-a făcut să trecem peste orice obstacol și pasiunea și viziunea comună pe care o avem pentru muzică.
Tot ce simt și tot ce pot să spun se rezumă la faptul că sunt fericită, iubesc și sunt iubită.
Damian Drăghici, îți mulțumesc că exiști!'

Damian Drăghici au o relație de un an. Anterior, muzicianul a fost căsătorit cu avocata Paula Rosenberg.

Foto: Camelia Ruse / Facebook

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter