Dan Bittman si-a donat toate salariile de consilier

Publicat pe

Asa cum a promis inca din momentul in care a acceptat functia de consilier de finante, Dan Bittman si-a donat toate salariile pe care le-a primit pana in momentul de fata unor familii care aveau mare nevoie de ajutor.

Dan BittmanDesi s-a iscat o adevarata controversa legata de Dan Bittman si noua sa postura de consilier de finante, artistul MediaPro Music a donat toti banii castigati in primele trei luni de cand lucreaza la Ministerul de Finante. Astfel, primul a fost pentru operatia unui copil, in Germania, copil care provine dintr-o familie defavorizata, al doliea unei fete care a intrat cu nota maxima la Conservator, la pian in Italia, iar mama ei sufera de un handicap si nu o putea intretine, iar al treilea unor frati care invata bine, orfani de parinti, crescuti de o matusa si ea bolnava de cancer.

„Am fost acuzat atunci cand am acceptat sa fiu consilierul personal al ministrului Vladescu ca n-am ce cauta in acel loc, ca in felul asta se duc pe apa sambetei banii contribuabililor etc. De aceea m-am gandit sa le dau un exemplu celor care judeca inainte sa cunoasca adevarul si sa sprijin cum pot oameni aflati in situatii deosebite aratand in felul acesta cum poti sa ajuti daca si vrei cu adevarat sa o faci.”, declara artistul.

Lucrurile nu se vor opri insa aici deoarece Dan Bittman va dona ca si pana acum toate salariile pe care le va primi atata timp cat va fi in functia de consilier.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter