Luiza Bogdan - Luiza, care ma scoate la pensie

Publicat pe

Da, Luiza e proaspata. Exact ca o rindea proaspat ascutita, care scoate din bucata de lemn cu asperitati care esti o scandura mai neteda, mai placuta la atingere. E proaspata ca o sportiva dupa 2 ore de antrenament, cand vii s-o iei de la sala cu masina, ca parinte grijuliu sa n-o ia altii. E atat de proaspata, incat, atunci cand ajungi acasa si-ti agati paltonul in cui, ai tentatia sa te uiti pe eticheta, sa vezi cand ai expirat. Ca sigur nu mai esti valabil.

Luiza Bogdan

Dar la ce ne foloseste asta noua, privitorilor, o sa va intrebati, nu? Pai, ne foloseste, pentru ca televizorul, ca orice mobila, trebuie sa miroasa si el frumos. Luiza are capacitatea sa-si transmita mirosul de nou prin sticla, prin nu stiu ce proces fizico-chimic brevetat in Transilvania, locul de nastere al crainicelor mele favorite (bine, din parinti moldoveni, sa ne intelegem!). Chestia asta se simte si cand stai langa ea: e un om nou-nout, netrecut inca prin cuptorul cu fatalisme si prejudecati care ne-au legat pe noi de maini si de picioare.

Altminteri, trecutul ei e foarte simplu. A facut scoala, a facut sport, a facut stiri, acum face din nou sport, dar la televizor. Vrea sa faca emisiuni despre vedete din sport si mai vrea, sunt sigur, sa ne zica in fiecare zi cate ceva. Asta e placerea ei.

Am zis placere si e un cuvant important. Pe lumea asta sunt doua feluri de vedete, cred ca v-am mai spus. Modelul numarul 1 (de mare succes acum) este vedeta care vrea sa fie vedeta. Se mai numeste si vedeta ventriloc, pentru ca nu poate sa spuna nimic pe gura, insa foloseste alte organe sa ne dea un mesaj simplu si la obiect: „nene, sunt hot! Ma mai vezi si maine, de la 23:30, altfel dezbracata! Modelul numarul 2, insa, e vedeta care chiar are o chestie cu publicul: vrea sa-i spuna lucruri, sa-l tina de vorba, sa-l vrajeasca si sa-l intretina la o cafea. Luiza intra in categoria asta din urma.

Din urma? Nu-i bun cuvantul, desi ea zice ca nu vrea sa devina cea dintai. Si tocmai asta ma nelinisteste: daca cumva si-a dorit sa plec linistit la serviciu, unde sa fac tot ce stiu, obosit si plictisit, in vreme ce ea…?
Luiza, zi cinstit: sa-mi fac si pensie privata? Ca pe-aia obligatorie o am deja, de luna asta!

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter