Dan Cruceru a participat la Chefi la Cuțite. Ce propunere i-a făcut Florin Dumitrescu: „Îmi plac provocările”

Publicat pe

Luni, 27 martie, a avut loc debutul celui mai nou sezon al emisiunii „Chefi la cuțite'. Prima ediție a show-ului culinar a fost plină de surprize pentru telespectatori, dar și pentru cei trei jurați. Concurenții i-au surprins cu preparate inedite, dar și cu povești de viață emoționante. Dan Cruceru a fost unul dintre primii concurenți de la emisiunea culinară și a primit o propunere neașteptată din partea lui Florin Dumitrescu. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu o seară, a avut loc premiera noului sezon al emisiunii „Chefi la cuțite'. Cooking show-ul a debutat cu prima luptă pentru amuletă, care are noi reguli: alături de Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, în arena culinară a intrat un al patrulea Chef, Ștefan Popescu. Surprizele s-au ținut lanț în prima ediție a show-ului, căci Dan Cruceru le-a gătit celor trei jurați și a primit o propunere din partea acestora.

Dan Cruceru a participat la Chefi la Cuțite. Ce propunere i-a făcut Florin Dumitrescu: „Îmi plac provocările'Dan Cruceru a participat la Chefi la Cuțite. Ce propunere i-a făcut Florin Dumitrescu: „Îmi plac provocările'

De ceva vreme, Dan Cruceru s-a retras din lumina reflectoarelor și s-a dedicat unui proiect pentru părinți. Prezentatorul TV a găzduit primul sezon al emisiunii „Survivor', însă s-a retras pentru a acorda mai mult timp familiei și afacerilor personale.

Citește și: Cine este Sorin Bontea. Tot ce nu știi despre juratul Chefi la Cuțite: biografie, familie, carieră

Citește și: Cine este Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite. Bucătarul este căsătorit, are 2 băieți și a lucrat ca pompier

Citește și: Survivor România 2023. Războinicii au câștigat Jocul de comunicare și pe cel de recompense

Citește și: Fiica Elenei Gheorghe a fost suspectă de pneumonie: „Simptomele nu indicau asta'. Cum se simte Amelie acum

Dan Cruceru a participat la „Chefi la cuțite'

În calitate de concurent la „Chefi la cuțite', Dan Cruceru le-a gătit celor trei jurați un preparat simplu, sperând să-i inducă în eroare și să-i facă să creadă că o bunică se află în spatele uilor închise. Preparatul gătit de prezentatorul TV a fost piept de pui umplut cu ciuperci, ratatouille și piure.

„Preparatul meu va fi identitatea unei bunicuțe, simpatică bunicuța. M-aș bucura să fac o impresie bună, să iau un cuțit cu care să mă laud acasă. Chefi, fiți buni, fiți milostivi, așa cum vă știu eu', a spus Dan Cruceru.

Prezența lui Dan Cruceru la show-ul culinar a fost o adevărată surpriză pentru cei trei jurați: „Cu Florin am o istorie veche, cu voi mă bucur să mă văd'.

Ce proprunere i-a făcut Florin Dumitrescu lui Dan Cruceru

Preparatul a fost pe placul juraților, iar Florin Dumitrescu i-a propus lui Dan Cruceru să fie concurent la „Chefi la cuțite'. Fără să stea prea mult pe gânduri, prezentatorul TV a acceptat propunerea juratului și va putea fi urmărit în următoarea etapă a competiției.

„Acuma ești pus în fața situației de-a alege: fie rămâi Dan Cruceru invitatul și prietenul nostru, fie ai opțiunea să ajungi concurent', a fost propunerea lui Florin Dumitrescu.

Îmi plac provocările, așa că, din punctul meu de vedere, răspunsul este foarte simplu. Aleg cutițele. Hai să fie show, hai să fie gătit, hai să fie Chefi la cuțite', a completat Dan Cruceru.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă