Dan Negru, cea mai tare farsă de 1 aprilie. A furat o mașină!

Publicat pe

Se spune că cei care nu răspund zâmbind unei farse vor fi urmăriți de ghinion tot anul, așadar, de Ziua păcălelilor, e musai să ne ținem de glume! Nu toată lumea reușește să fie însă și amuzantă, fiindcă umorul nu se învață, se moștenește, dar putem încerca. Tocmai de aceea, l-am chestionat despre asta pe tatăl farselor'. Hotărât lucru, Dan Negru a făcut cea mai tare farsă de 1 aprilie!

Între atâtea zile solemne pe care le sărbătorim pe parcursul anului, 1 aprilie, Ziua păcălelior, este una mult așteptată atât de copii, cât și de adulți. Nu puțini dintre noi sunt cei care în această zi au luat plasă de la prieteni, colegi și familie, dar au încercat la rândul lor să-și ia revanșa. Și dacă tot vorbim despre luat plasă, ne-am amintit de celebra emisiune Plasa de stele, care a făcut furori încă de la prima sa ediție. Prezentatorul acestei emisiuni și vinovatul principal', Dan Negru, a fost cel care a beneficiat de binecuvântările' ulterioare ale păcăliților, printre care, de-a lungul timpului, s-au aflat Pepe, Connect-R, Anda Adam, Andrei Ștefănescu, Stela Popescu, Mirabela Dauer și mulți alții.

L-am întrebat, așadar, pe bine-cunoscutul prezentator, care este cea mai tare farsă pe care a făcut-o vreodată cuiva și dacă mai sunt persoane care îi reproșează acest lucru și în ziua de azi. După răspunsul pe care l-am primit, nu ne îndoim că mai sunt… Am făcut niște ani de zile formatul Plasa de Stele, care era doar cu farse. Așa că, tot showbizul românesc îmi poartă pică de pe urma acelor show-uri. Cred că cel mai bine e să le cauți pe YouTube, să vezi de ce și în ziua de azi mulți strigă după mine, ha, ha!'

Dat fiind că Dan Negru are un umor special, am fost siguri că trebuie să existe și niște experiențe memorabile de genul acesta la nivel personal, așa că am insistat să ne dezvăluie care este cea mai tare farsă pe care i-a făcut-o cuiva, dar nu în cadrul unei emisiuni. Iată ce răspuns am primit: Acu vreo doi ani, i-am furat mașina lui Răzvan Popescu, de la ZU, finul meu, și i-am dus-o în garaj la mine. Și l-am lăsat sa facă toate procedurile normale de mașină furată: poliție, declarații, Casco etc… Am ținut-o cam o săptămână la mine în garaj. N-a vorbit cu mine vreo 3 zile.' Orice alt comentariu este de prisos!

 

Oana Pantazi

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter