Cosmin Stan şi Octavia Geamănu o înlocuiesc pe Anca Lungu la pupitrul de ştiri

Publicat pe

Cosmin Stan şi Octavia Geamănu o înlocuiesc pe Anca Lungu. Vedeta este însărcinată în şase luni de zile şi curând va părăsi ţara. Începe un nou drum departe de România, alături de familia sa frumoasă. Prezentatoarea TV a anunţat în lacrimi plecarea!

Cosmin Stan se va alătura începând cu această săptămână echipei de prezentatori ai Observatorului de la Antena 1. Telespectatorii îl pot urmări pe Cosmin la pupitrul de știri al jurnalului din prime time, în fiecare sâmbătă și duminică de la ora 19:00, unde va prezenta alături de Octavia Geamănu.

Mã bucur ca las Observatorul pe mâinile voastre' şi-a început Anca discursul asearã, vizibil emoţionatã de supriza pregãtitã de colegii sãi, Octavia şi Cosmin, care s-au prezentat în platoul ştirilor, pentru a prelua ştafeta de ştiristã. Au fost 15 ani minunaţi, jumãtate din viaţa mea. Nu aveam incã 17 ani când am avut prima mea emisiune în direct, la Antena 1 Suceava'. Cu ochii în lacrimi, ştirista a continuat: Drumul meu în televiziune nu se încheie aici. Într-adevăr este ultimul jurnal la Antena 1, dar  eu voi continua să apar pe sticlă. Voi fi corespondentul  staţiei de la Nisa, acolo unde voi începe o viaţă nouă', a spus Anca Lungu, care a predate ştafeta noilor ei colegi.

Discretă din fire, Anca Lungu și-a ținut sarcina ascunsă, iar aseara când și-a luat rămas bun de la public și de colegii de la Antena 1, vedeta a venit cu o super surpriză: o burtică de graviduță. Cine ar fi crezut că în urmă cu câteva luni când Anca Lungu a venit la Interviurile VIVA! era însărcinată?! Arată fenomenal și nimic nu a dat-o de gol că vedeta ascunde o sarcină.

Declaraţiile lui Cosmin Stan de la pupitrul de ştiri

Noi vom debuta la Observator chiar în seara Învierii așa că îi așteptăm pe toți telespectatorii să ne fie alături la ora 19.00 înainte de a pleca la slujba de Înviere pentru a le da ultimele informații despre ce se va întâmpla de Paște în orașele lor.'

Cosmin Stan este entuziasmat să se alăture echipei Observator și determinat să livreze celor din fața micilor ecrane cele mai importante informații prezentate într-o manieră relaxată și foarte dinamică: ,,Astfel, îi vom invita pe telespectatori să descopere studioul spectaculos al Observatorului dar și să afle toate informațiile de care au nevoie pentru a trage singuri o concluzie. Mă aștept ca împreună cu toată echipa Observatorului să aducem în casele oamenilor un program de știri realizat ca la carte și prezentat într-o manieră prietenoasă. Mă aștept ca oamenii să capete încredere în noi, pentru că prestația noastră va fi una onestă.'

Foto: Captură TV, PR

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter