Anca Lungu este însărcinată în 6 luni. Primele imagini cu prezentatoarea TV cu burtică

Publicat pe de Diana Stamen

Anca Lungu este însărcinată pentru a doua oară, până acum prezentatoarea TV și-a ținut sarcina ascunsă. Vedeta este însărcinată în șase luni, iar în doar câteva luni își va putea strânge bebelușul la piept. Anca Lungu a renunțat la pupitrul știrilor pentru noul ei iubit.

Discretă din fire, Anca Lungu și-a ținut sarcina ascunsă, iar aseara când și-a luat rămas bun de la public și de colegii de la Antena 1, vedeta a venit cu o super surpriză: o burtică de graviduță. Cine ar fi crezut că în urmă cu câteva luni când Anca Lungu a venit la Interviurile VIVA! era însărcinată?! Arată fenomenal și nimic nu a dat-o de gol că vedeta ascunde o sarcină.

Drumul meu în televiziune nu se încheie aici. Într-adevăr este ultimul jurnal la Antena 1, dar eu voi continua să apar pe sticlă. Voi fi corespondentul staţiei de la Nisa, acolo unde voi începe o viaţă nouă', a spus Anca Lungu, duminică seara, la finalul știrilor.

'A fost o zi atât de intensă, încât n-am mai găsit resurse să scriu un „rămas bun” și aici. Tot ce pot spune după cei 15 ani este „mulțumesc”! Mulțumesc celor care au crezut în mine, mulțumesc pentru șansă enormă pe care am primit-o, mulțumesc pentru viață frumoasă pe care mi-am câștigat-o făcând ce-mi place mai mult și mai mult, mulțumesc familiei și colegilor, mulțumesc vouă, că m-ați însoțit de-a lungul anilor și mulțumesc Celui de Sus pentru toate binecuvântările. Simt recunoștință până în măduva oaselor și o satisfacție enormă izvorâtă din dragostea cu care am fost și sunt înconjurată.', a fost mesajul transmis de Anca Lungu pe social media.

Anca Lungu este însărcinată

Anca Lungu este însărcinată în șase luni

Anca Lungu mai are o fetiță

Prezentatoarea TV nu este pentru prima dată mamă, aceasta mai are o fetiță din relația pe care a avut-o cu Ștefan Lungu. Natalia le-a umplut sufletul de bucurie celor doi părinți. După divorț, fetița a rămas în custodia mamei sale. Anca și Ștefan Lungu s-au căsătorit în secret în anul 2014 și au divorțat în urmă cu aproape un an, la sfârșitul lunii iunie 2017.  Prezentatoarea TV a fost căsătorită prima dată cu Octavian Rusu, pe vremea când aceasta avea 20 de ani.

Anca Lungu și fiica ei

Anca Lungu și fiica ei

Prezentatoarea TV se iubește cu un afacerist străin

Un grec cu foarte mulți bani ar fi cel care i-ar fi furat inima știristei, iar Anca Lungu ar dori chiar să se mute cu el la Nisa, acolo unde ar începe o viață nouă. Se pare că bărbatul lângă care este acum știrista ar avea afaceri în domeniul cosmeticelor. Cine știe… poate a treia oară este cu noroc pentru vedetă, mai ales că acesta o va face mamă pentru a doua oară.

Citește și: Anca Lungu își dă demisia și se căsătorește! Cine va fi cel de-al treilea soț al știristei

FOTO: Facebook, Libertatea

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă