Dana Grecu a născut o fetiță. La 40 de ani a venit mamă pentru a treia oară

Publicat pe

Familia prezentatoarei TV de la Antena 3 s-a mărit. În weekend, Dana Grecu a născut o fetiță perfect sănătoasă. Emoțiile au fost foarte mari pentru vedetă, chiar dacă aceasta se află la cel de-al treilea copil.

Dana Grecu a adus pe lume, pe data de 21 iulie, o fetiță perfect sănătoasă. Prezentatoarea TV a avut o viață plină de schimbări în ultima perioadă. La doar o lună după ce a divorțat, Dana Chera s-a căsătorit cu un medic stomatolog. Ulterior, vedeta a anunțat că este însărcinată și așteaptă o fetiță.

„Ar fi o mare greșeală din partea mea să spun că viața n-a fost foarte bună cu mine. Mi-am dorit copii, mi-am dorit o familie. (…) Mă rog la Dumnezeu, copii noștri să știe că au mamă și tată și să îi iubească în egală măsură. Și niciodată în viața mea n-am să vorbesc urât despre ce a fost în viața mea pentru că ar fi o mare prostie. (…) Sunt decizii în viață foarte greu de luat, dar dacă le iei cu sufletul… Dacă e liniște după ce iei deciziile, înseamnă că ești acolo unde trebuie să fii', a dezvăluit Dana Chera în cadrul unei emisiuni TV, înainte să nască.

Citește și: Scandal de proporţii pentru prezentatoarea Dana Grecu. După divorţ, l-a lăsat mut pe fostul soţ

FOTO: Captură youtube

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter