Dana Nălbaru - Prima vacanţă în 4

Publicat pe

Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur au devenit în această vară părinţi pentru a doua oară. Cei doi aveau o fetiţa, Sofia, în vârsta de 8 ani, iar acum familia lor s-a mărit cu un băieţel, pe care îl cheamă Kadri.

 

Deşi Kadri nu are nici măcar 2 luni, cei 4 s-au încumetat să plece în vacanţă, de unde Dana a postat câteva fotografii.

 

Nu sunt la prima experienţă de acest gen, în urmă cu mulţi ani, pe când Sofia era doar un bebeluş plecând împreună cu ea într-o călătorie cu maşina prin Europa. Asa ne-am petrecut si luna de miere pentru ca ne place genul acesta de vacanta in care ne lasam la voia inspiratiei', spunea atunci Dragoş.

 

Obosiţi, dar fericiţi că au putut să organizeze această vacanţă , Dana şi Dragoş, împreună cu cei doi copii ai lor, s-au oprit şi la Meteora, iar frumuseţea locului le-a depăşit aşteptările:

 

„De vreo doi ani tot ziceam ca ne oprim la Meteora. Auzisem ca e foarte frumos si imaginile de pe net ne placeau. Totusi, acestea nu pot surprinde adevarata frumusete a locului. Am oprit pentru o noapte, in drum spre casa…si bine am facut. Exceptionala energie are zona respectiva. Abia astept sa mai merg.', a scris Dana pe pagina sa de Facebook.

 

Dana Nălbaru - Prima vacanţă în 4Dana Nălbaru - Prima vacanţă în 4

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter