Dana Războiu confirmă despărțirea de soț. Declarația care a spulberat orice îndoială

Publicat pe

S-a tot vorbit în ultima perioadă despre despărțirea Danei Războiu de omul de afaceri Bogdan Enoiu, bărbatul care i-a fost alături în ultimii 11 ani. 

Deși Dana și Bogdan păreau de nedespărțit, unul dintre cele mai sudate cupluri din lumea vedetelor, iată că aceștia au decis să pună capăt căsniciei. Nu se știe ce sentimente trăiește Bogdan Enoiu legat de această despărțire, dar, în ceea ce o privește pe Dana, separarea pare să fi venit ca o eliberare dintr-o relație care nu-i mai făcea bine. Cel puțin așa se deduce din postarea acesteia de pe unul dintre conturile sale de socializare, postare care confirmă zvonurile.

Într-o postare pe Instagram, fosta vedetă tv s-a fotografiat alături de cei copii de care este foarte mândră, iar alături a scris un mesaj pentru cei care o cunosc: „Sunt o mamă singură şi sunt foarte fericită cu noua viaţă', a notat Dana Războiu, lăsând să se înțeleagă că  ea şi Bogdan Enoiu s-au despărțit.

'Sunt exgerat de sensibilă'

După recenta vacanță petrecută alături de copiii ei în Elveția, Dana Războiu a dat de înțeles pe Instagram că relația cu soțul său, Bogdan Enoiu, nu este cea ideală. Se pare că lucrurile între cei doi nu mai mergeau bine de ceva vreme, cei doi copii, Victor (13) și Marc (9), fiind motivul pentru care vedeta a decis să treacă peste divergențe. Pentru rolul de mamă dau 100% din sufletul meu şi îmi iese. Şi pentru cel de soţie am dat 100% şi nu ştiu dacă am făcut bine. Dragii mei, vă rog aveţi grijă cui oferiţi timpul vostru, anii voştri, energia şi sufletele voastre. Daţi-le copiilor voştri şi nu veţi regreta, dar în rest vă rog fiţi atenţi, fiţi înţelepţi şi ascultaţi-vă instinctul. Nici cei mai vicleni oameni nu vă pot păcăli instinctul dacă aveţi încredere în ce simţiţi. Aveţi încredere în voi şi în instinctul vostru. Unii oameni sunt foarte toxici, mai ales aceia care încearcă să vă cucerească cu orice preţ. Dar pentru că aici suntem pe Instagram o să rămân pozitivă, o să ţin pentru mine dezamăgirile şi o să vă spun doar că, deşi vacanţa s-a terminat, noi trei rămânem nedespărţiţi şi puternici împreună’, acesta a fost mesajul misterios care a pus pe gânduri opinia publică.

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter