Dana Rogoz, designer de posete

Publicat pe

De ceva vreme, Dana Rogoz lucra la un proiect… secret, despre care a dat cateva indicii in interviul acordat VIVA! in ianuarie. Acum Dana s-a hotarat sa dezvaluie in sfarsit proiectul sau care a prins contururi. Este vorba despre o poseta, tip plic, care poarta numele de Moon.

 

Dana Rogoz posete

Dana Rogoz marturiseste, pe blogul sau, ca ideea i-a venit inca din luna de miere, de aici si numele de Moon. „Mi l-am imaginat din primul moment in cele mai mici detalii. Un plic cu un numar infinit de fete, mereu diferit si mereu în trend. Pentru ca noi, ca si Luna, in fiecare zi suntem altfel. Azi: retrasa, timida, melancolica. Maine: indrazneata, pasionala, stralucitoare.”
Acesta este motivul pentru care a ales aceasta ingenioasa idee: fata detasabila.

Dana Rogoz posete 2

O idee noua, practica si accesibila.  Dana povesteste ca produsul este gandit sa fie „curajos, istet, inovator, cool, urban, trendy”, la fel cum sunt si cititoarele blogului ei. De altfel, cititoarele sunt si cele care au inspirat-o.

Dana Rogoz posete 3

Mai multe informatii si fotografii pe blogul Danei Rogoz

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter