Dana Rogoz – La sală. Cum arată, de fapt, tânăra mămică

Publicat pe

Dana Rogoz este una dintre cele mai stylish tinere vedete, de fiecare dată, ea reuşind să aleagă cele mai cool piese vestimentare, pe care le poartă cu multă dezinvoltură.

 

Dana are marele atuu să fie într-o formă fizică perfectă care îi permite să îmbrace orice. Pentru a arăta atât de bine, vedeta merge la sală, de unde a postat recent două fotografii în care este evidentă forma fizică pe care o are în momentul de faţă. Abdomenul este plat, pielea tonifiată, braţele bine lucrate, iar Dana mai are încă energie să-şi facă o fotografie după antrenamentul intens.

 

Deşi a devenit mămică în urmă cu 2 ani, sarcina nu pare să nu fi lasat vreo urma asupra siluetei sale. Fanii săi au felicitat-o pentru felul în care arată. „Arăţi minunat', „Superbă', „Merită efortul' au fost multe dintre comentariile primite.   Întrebată ce exerciţii face, Dana a dezvăluit doar că are un antrenor care o chinuie rău.

 

Pe perioada sarcinii, Dana a făcut mişcare, ea evitând sala din cauza unor probleme de sănătate, dar făcând înot la recomandarea medicului.

 

Dana Rogoz – La sală. Cum arată, de fapt, tânăra mămicăDana Rogoz – La sală. Cum arată, de fapt, tânăra mămică
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter