Dana Savuica, incantata de noul model SUV Hyundai Santa Fe

Publicat pe

Prezenta sambata, 27 octombrie, la Salonul Auto Bucuresti si Accesorii 2012, Dana Savuica a luat pulsul actiunii, prospectand cele mai noi modele ale gamei Hyundai.

 

Posesoare a unui autovehicul Hyundai din primavara acestui an, Dana Savuica se declara incantata de noua generatie i30 pe care o conduce. Fiind pasionata de aventura, dar si de cai putere, vedeta de televiziune a venit special de la Sibiu pentru a vedea noutatile expuse in cadrul salonului auto.

 

Dana savuica Hyundai

 

 

Prezentat in premiera nationala, noul SUV Hyundai Santa Fe a impresionat-o pe Dana prin calitatea materialelor, designul inovator si tehnologia de ultima ora pusa la dispozitie. Dana Savuica a remarcat de asemenea portbagajul noului SUV Hyundai, despre care a afirmat ca poate gazdui cu succes toate colectiile sale de haine de care nu se desparte in deplasarile si evenimentele la care participa frecvent.

 

 

Dana Savuica

 

 

Dupa mai bine de o ora petrecuta printre modelele care completeaza noua gama de autovehicule Hyundai, Dana a solicitat informatii tehnice despre modelele prezente in stand si s-a inscris la un drive test cu noul SUV Hyundai.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter