Daniel Buzdugan a pus flori la mormantul lui Mihai Eminescu

Publicat pe

E clar: lui Daniel Buzdugan i-au placut mult poeziile lui Mihai Eminescu! Ieri, de ziua poetului national, pagina sa de Facebook a fost plina de postari cu si despre autorul Luceafarului. Cea mai apreciata a fost fotografia care-l infatiseaza pe Buzdugan punand un buchet de flori la mormantul poetului.

 

 

Foto: Facebook

 

„I-am dus un buchet de trandafirasi galbeni si i-am aprins si trei lumanari, din partea voastra si a mea! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!” a fost mesajul ce a insotit fotografia care a adunat peste 7.000 de like-uri.

Pe tot parcursul zilei de ieri, Daniel Buzdugan si-a dovedit din plin dragostea pe care i-o poarta poetului, postand fotografii cu teiul lui Eminescu din Parcul Copou (Iasi),  un documentar cu Andrei Gheorghe despre ultimii ani din viata lui Eminescu, un link catre un articol ” despre cei care fac autopsia poeziei lui Eminescu” si o melodie dupa celebra poezie „Sara pe deal”  interpretata de Tudor Gheorghe.

Vezi si cele mai frumoase poezii de Mihai Eminescu!

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter