Daniela Crudu are probleme grave de sănătate. Bruneta merge în club cu pastilele la ea

Publicat pe

Vremurile în care petrecea până în zori, fără nicio grijă, sunt istorie pentru Daniela Crudu. Fosta asistentă TV nu stă foarte bine la capitolul sănătate și acum merge în club cu pastilele de diabet la ea.

Daniela Crudu are probleme grave de sănătate. Bruneta merge în club cu pastilele la eaDaniela Crudu are probleme grave de sănătate. Bruneta merge în club cu pastilele la ea

Daniela Crudu a descoperit că suferă de diabet atunci când se aștepta mai puțin. În afara unei stări generale de rău, care nu îi dădea pace, alte simptome nu a avut bruneta, însă după o serie de analize, medicul i-a pus diagnosticul: diabet.

„Am fost, mi-am făcut niște analize și mi-au descoperit diabetul. Glicemia este mare şi am început să fac un tratament cu nişte pastile foarte puternice pentru diabet. Am tratament, regim. Întâmplător am descoperit. M-am simțit foarte rău și am zis să mă duc să-mi fac analize', a povestit Daniela Crudu, la „Xtra Night Show', emisiunea lui Dan Capatos.

Problemele Danielei nu se opresc aici. Bruneta ia tratament şi pentru anumite afecţiuni la ovare, deşi nu se declară un fan al medicamentelor.

„Mi s-a zis că și la ovare am probleme. Eu n-am de-astea cu doctorul, nu-mi place să merg, mă tratez acasă', spune Daniela. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter