Daniela Crudu s-a operat din nou: are sâni imenși și un posterior super bombat. Fanii o critică: „Mare păcat!”

Publicat pe

Daniela Crudu este o colecționară respectabilă de operații estetice. Fanii le-au uitat numărul și, cel mai probabil, și Daniela. Recent, Cruduța a șocat din nou: a postat pe Instagram o serie de fotografii și filmulețe în care apare extrem de bronzată, cu sâni mai imenși și posterior asupra căruia, evident, s-a intervenit chirurgical. Mulți dintre fani au criticat-o pentru că nu știe când să se oprească.

Daniela Crudu s-a operat din nou: are sâni imenși și un posterior super bombat. Fanii o critică: „Mare păcat!'Daniela Crudu s-a operat din nou: are sâni imenși și un posterior super bombat. Fanii o critică: „Mare păcat!'

În timp ce majoritatea bărbaților sunt încântați de trupul foarte ajustat chirurgical al Danielei Crudu, unele dintre femeile care îi urmăresc contul de Instagram i-au adresat jigniri și critici.

Daniela a trecut printr-o nouă operație de mărire a sânilor, însă nu a fost bine primită această schimbare de toți cei care o urmăresc pe rețelele de socializare. Cruduța este foarte mândră și de posteriorul pe care și l-a mărit vizibil.

„Mare păcat că te-ai pocit așa. Erai tare frumoasă înainte să-ți pui silicoanele alea!', i-a comentat cineva, în timp ce o altă prietenă virtuală este și mai dură: „E bine că tu te vezi frumoasă! Păcat că medicii nu pot face și implant de creier, erai pacienta perfectă!'.

„Frumusețea din 2019: un sân este mai mare decât capul ei!', „Erai mult mai frumoasă naturală!', sunt de părere alți fani ai Cruduței.

Pe principiul „Câinii latră, ursul merge!', Daniela Crudu nu ține cont de criticile nimănui și contină să-și arate trupul de care este foarte mândră în fotografii care de care mai provocatoare.

„Tot ce apare nou, eu încerc. Eu sunt cobai. (…) Vreau să îmi lungesc picioarele, să îmi bag șuruburi. Bine, glumesc, dar chiar există. (…) Investesc în mine, n-am copii, n-am nimic', a declarat Daniela Crudu, la XNS, în urmă cu puțin timp. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter