“Dansează printre stele” - Cum s-au descurcat perechile la show-ul de duminică

Publicat pe
Dansează printre stele' - Cum s-au descurcat perechile la show-ul de duminicăDansează printre stele' - Cum s-au descurcat perechile la show-ul de duminică

Concurenţii de la „Dansează printre stele' au avut o săptămână dificilă, în care au învăţat şi repetat coregrafiile pentru dansurile din ediţia de ieri seară a emisiunii, dar şi pentru cele de mâine.

 

Clasamentul final, obţinut în urma notelor primite în ediţia anterioară şi a voturilor telespectatorilor a fost în defavoarea echipelor formate din Nicolai Tand şi Lena şi Mihai Ristea şi Luiza. Deşi Nicolai a mizat pe calităţile lui extraordinare de gazdă şi a surprins juriul cu horincă şi un fel tradiţional de mâncare, echipa lui a părăsit concursul. Coregrafa Lena a fost felicitată pentru întreaga ei carieră de dansatoare foarte premiată, dar şi pentru tot ceea ce a reuşit să creeze alături de Nicolai pe acest ring.

 

Charlestonul Alinei Eremia şi-al lui Iuri Ribac le-a adus aprecieri şi note mari. „Îmi place la nebunie lejeritatea cu care executaţi prizele acelea dificile', a spus Igor. „Nu se vede diferenţa dintre coregraf şi vedetă în unele dansuri, ceea ce e foarte bine', a punctat şi Mihai Petre.

 

Sandra Izbaşa şi Petrişor Ruge au stârnit aplauzele tuturor în timp ce au dansat jive cu o energie extraordinară. „M-au uimit acrobaţiile pe care le-aţi făcut în seara asta', le-a spus Mihai Petre, care a mărturisit că nu crede că va mai vedea aşa ceva la vreo pereche din acest show.

 

Obişnuiţi din ediţiile trecute să primească numai complimente, Alina Puşcaş şi Bogdan Boantă au avut parte aseară de reversul medaliei. Salsa lor nu s-a ridicat la înălţimea aşteptărilor, iar cuvintele lui Mihai Petre au fost dure: „În seara asta aţi dansat ca să impresionaţi, iar voi trebuie să dansaţi ca să exprimaţi. Vreţi să demonstraţi că sunteţi cei mai buni şi atunci o daţi în bară', a precizat juratul.

 

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter